RECKU ZAPALJEN AUTO U VRANJU: Kontroverzni Dragan Antić zna ko je krivac

Autor:

Sport

28.09.2020

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Treneru Dinama audi A8 izgoreo je u centru grada u noći između subote i nedelje, a slučaj je prijavljen oko pet časova ujutru.

RepublikaFoto: Starsport/FK Dinamo Vranje
Dragan Antić i njegov zapaljeni Audi

Auto Dragana Antića Recka (57), trenera Dinama iz Vranja, zapaljen je u noći između subote i nedelje u blizini njegovog stana u centru Vranja! Događaj je potvrdila i policija, navodeći da je celokupan slučaj prijavljen oko pet časova ujutru.

Alfa i omega kluba sa juga Srbije tvrdi da je ovo nastavak prljave kampanje protiv njega, koja je započeta prošle nedelje, kada su na mnogim fasadama u Vranju osvanuli grafiti s porukama da ode iz kluba. Ipak, Recko smatra da je situacija otišla predaleko.

RepublikaFoto: FK Dinamo Vranje
Automobil Dragana Antića

- Tako je, moj auto, audi marke A8 je zapaljen dok je bio parkiran u centru grada. To su svi oni što su pisali "Recko, odlazi" i "Recko, lopove" i ovo se dogodilo samo zato što nisu uhapsili te što su pisali, ovo je nastavak toga. Postoje video-zapisi s kamera, ali ponavljam, tačno se vidi ko je lepio plakate, s tim što te osobe još uvek nisu procesuirane - rekao je Dragan Antić i dodao:

- Nemam dilemu ko stoji iza ovoga. To sam rekao i prošle nedelje za plakate. Ja u Vranju nemam neprijatelje, ne dugujem nikome ništa. Vetar duva iz Surdulice.

RepublikaFoto: FK Dinamo Vranje
Reckov zapaljeni Audi

Dragan Antić je poprilično kontroverzna ličnost, a fudbalskoj javnosti u Srbiji i šire postao je prvobitno poznat po aferama privođenja i hapšenja koji se su dogodili u Nemačkoj pre 14 godina, kada je osumnjičen da je učestvovao u lažiranju i nedozvoljenom klađenju u tamošnjim nižim ligama. Mnogo puta je i od FSS bio novčano kažnjavan, uz brojne suspenzije, najviše zbog komentarisanja suđenja. Vranjanci su loše započeli novu sezonu u Prvoj ligi Srbije, trenutno su pretposlednji na tabeli s jednom pobedom i šest poraza.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading