(VIDEO) KAO GAZELA: Traore kao Bolt! Za osam sekundi sa sve loptom pretrčao teren

Autor:

Sport

12.08.2020

09:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nestvarno.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Adama Traore na meču sa Seviljom

Fudbaleri Vulverhemptona poraženi su od Sevilje rezultatom 1:0 u četvrtrfinalu Lige Evrope, a sve je moglo da bude drugačije da je napadač "vukova" u 13. minutu Raul Himenez realizovao penal.

Ipak, sada vam nećemo pisati o penalu Meksikanca, već o onome što mu je prethodilo.

Naime, krilo Vulverhemptona Adama Traore važi za jednog od najbržih fudbalera današnjice, a to je protiv Sevilje i demonstrirao. Penal za Vulvse je izborio upravo on i to posle fascinantnog sprinta.

Španac je od svog kaznenog prostora povukao kontranapad, pretrčao nekoliko protivničkih igrača sa sve loptom u nogama, a verovali ili ne sve to se dogodilo za samo osam sekundi.

Ipak, Himenez nije uspeo sa bele tačke da materijalizuje nestvaran sprint Trorea, a Vulvsi su na kraju i izbačeni golom Lukasa Okamposa u samoj završnici meča.

Podsetimo, stručni štab Vulverhemptona je nedavno prezentovao inovativnu ideju kako Traorea defanzivci ne bi mogli da hvataju rukama (o tome čitajte OVDE).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading