SJAJNE VESTI: Sevilja pogurala Vojvodinu ka Ligi Evrope, a evo i zašto!

Autor:

Sport

11.08.2020

22:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Vojvodine startovaće kvalifikacije za Ligu Evrope od trećeg, umesto od drugog kola kako je prvobitno bilo planirano.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Vojvodine

Pobeda Sevilje nad Vulverhemptonom u četvrtfinalu drugog po kvalitetu evropskog takmičenja donela je pomeranja i kada su u pitanju kvalifikacije za narednu.

Novosadske "lale" su kao osvajači nacionalnog Kupa trebalo da borbu za plasman u Ligu Evrope krenu od 2. kola, međutim, tu rundu će preskočiti. Baš kao i kiparski Anortozis.

Naime, Srbija i Kipar zauzimaju 18. i 19. mesto na UEFA listi i osvajači Kupova u ovim zemljama, zahvaljujući ovakvom razvoju situacije na Fajnal-ejtu u Nemačkoj, direktno idu u 3. kolo kvalifikacija.

Dobro su prošli još i francuski Ren koji se direktno plasirao u Ligu šampiona, Krasnodar koji je otišao u plej-of za elitno takmičenje, te Sparta iz Praga koja se direktno plasirala u grupnu fazu Ligu Evrope.

Žre za 3. kolo kvalifikacija za Ligu Evrope je 1. septembra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading