SVE JE GOTOVO: Barselona prodaje jednog od najboljih i to sa OGROMNIM POPUSTOM

Autor:

Sport

02.08.2020

16:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napušta "Kamp Nou".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Barselone

Jedan od najboljih fudbalera Barselone godinama unazad svakako je Ivan Rakitić (32), ali španski mediji tvrde da je toj saradnji došao kraj i da će se Hrvat ovog leta vratiti u Sevilju, iz koje je i stigao u Kataloniju pre šest sezona.

Izvor blizak katalonskom klubu tvrdi da će Barselona standardnog vezistu prodati za samo 10 miliona evra, a u prilog tome ide i Rakitićeva želja da karijeru završi u Andaluziji. Interesantno je da se Hrvatova vrednost procenjuje na 20.000.000 evropskih novčanica, pa to znači da ga Barsa daje upola cene.

Rakitić je u prethodnih šest sezona za Barselonu odigrao 309 utakmica u svim takmičenjima, a postigao je 36 golova. Sa druge strane, u Sevilji je pre toga proveo tri i po sezone i na 149 mečeva je u 34 navrata tresao mrežu.

 

Za reprezentaciju Hrvatske je odigrao 106 utakmica, postigao je 15 golova, a pre dve godine se okitio srebrnom medaljom na Mundijalu u Rusiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading