ZUBAIRU OTVORIO, KARIKARI ZATVORIO MEČ: Ubljani po prvi put u sezoni savladali Novi Sad, baraž za Super ligu se vidi sa stadiona "Dragan Džajić"!

Autor:

Sport

21.04.2023

20:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlična partija domaćeg tima.

ZUBAIRU OTVORIO, KARIKARI ZATVORIO MEČ: Ubljani po prvi put u sezoni savladali Novi Sad, baraž za Super ligu se vidi sa stadiona "Dragan Džajić"!

Foto: FK Jedinstvo Ub

Prvo kolo plejofa Prve lige Srbije otvoreno je danas na stadionu Dragan Džajić u Ubu gde je ekipa Jedinstva ugostila sastav RFK Novi Sad. U prvom ligaškom duelu nije bilo pobednika, dok je u Novom Sadu slavio domaći tim rezultatom 3:0. 

Republika

Ekipa Jedinstva je u ovaj meč ušla sa petog mesta koje su držali sa 44 osvojena boda, dok je sastav iz Novog Sada sa jednim bodom manje bio na šestoj poziciji. 

Od prvog minuta susreta igrači Jedinstva su imali dosta bolji pristup, samim tim su i "vodili meč". 

Ofanzivni pristup i odlična kontrola lopte dovela je domaćin u vođstvo u 21. minutu. Ibrahim Zubairu je uspeo pošalje loptu iza leđa golmana Elesina, 1:0 za Jedinstvo.

Do kraja poluvremena sem žutog kartona u redovima domaćina, nije bilo novih upisanih stavki u sudijskoj beležnici.

U nastavku meča gosti su pokušavali da dođu do igre i gola koji bi uneo dodatnu neizvesnost u sam meč, ali su veći prostor na njihovoj polovini iskoristili brzonogi igrači Jedinstva.

Igrao se 65. minut kada je domaći sastav preko Marka Adamovića duplirao svoju prednostu na ovom meču.

Samo tri minuta kasnije Kvaku Karikari, najbolji strelac Jedinstva postiže svoj 11 gol u sezoni, treći za svoj tim, 3:0.

Do kraja susreta oba trenera su posegla za izmenama, ali promene rezultata nije bilo.

Jedinstvo (Ub) - RFK Novi Sad 1921 3:0 (1:0)

Jedinstvo: Jovanović, Doderović, Marković, Milićević, Denić, Miladinović (od 72' Stevančević), Rajović, Kvaku (od 79' Avrić), Adamović (od 72' Riznić), Ibrahim (od 59' Milanović)

RFK Novi Sad: Elesin, Cucin, Radivojević, Vujaklija, Milosavljev (od 61' Vlalukin), Leandro, Serdar (od 72' Obeng Regan), Balabanović (od 83' Daničić), Živković (od 83' Milisavljević), Blagojević, Jokić (od 72' Mladenović)

Ekipa Jedinstva je ovom pobedom nastavila seriju odličnih rezultata, tim sa Uba je na poslednjih pet mečeva na učinku od četiri trijumfa i jedne podele bodova. 

Igrama u poslednjih nekoliko kola, tim sa stadiona "Dragan Džajić" je istakao ozbiljnu kandidaturu za poziciju koja bi im omogućila da se kroz baraž bore za plasman u Super ligu Srbije. 

 

 

U sledećem kolu u Novi Sad gostuje sastav Inđije, dok ekipa Jedinstva ide na noge Radničkom sa Novog Beograda.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading