GDE JE ZAPELO U VOJLOVICI: Očekivalo se mnogo, a na zimsku pauzu se ide iz donjeg doma!?

Autor:

Sport

25.12.2022

11:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uslovi zonaški, pristup amaterski.

GDE JE ZAPELO U VOJLOVICI: Očekivalo se mnogo, a na zimsku pauzu se ide iz donjeg doma!?

Foto: FK Mladost Vojlovica

Tim iz Vojlovice prolazi kroz težak period, i nije prvi put, uvek su se vraćali.

Republika

Mladost se već duži niz godina takmiči u Drugoj Južnobanatskoj ligi. U sezoni 2014/2015 uspeli su da se plasiraju i u PFL Pančevo, gde su u debitantskoj sezoni zauzeli 6. poziciju, ali su sledeće i ispali. Sada se već sedam godina takmiče u istoj ligi. 

U pripremama za početak sezone ekipa je igrala i više nego dobro pod dirigentskom palicom Omerovića. Svi ljubitelji u Vojlovici očekivali su napredak u igri i rezultatima, ali nije bilo baš tako. 

Omerović je zbog razilaženja u mišljenju sa ljudima iz kluba pre takmičarskih mečeva napustio klupu. Posle prva tri meča u novoj sezoni sve je izgledalo odlično, sedam osvojenih bodova i pobeda nad jednim od favorita prvenstva. Ipak kako je sezona odmicala tako se desio povratak u realnost.

Mladost je startovala sa 25 registrovanih igrača, a tokom vremena taj broj se smanjivao. Desilo se da na pojedinim gostovanjima idu i sa 10 igrača. U finišu prvenstva se registrovao čak i trener Srećko Pandurov da bi nekako "izgurali" do kraja jesenjeg dela prvenstva.

Sada kada se sagleda prvi deo prvenstva vidi se da puno fale nosioci igre iz prošle sezone Miroslav Ivanišević i Saša Jovanović. Sedma pozicija u konkurenciji od 10 ekipa nije ono što se očekivalo na početku. Opstanak u ligi na proleće ne bi trebao da se dovodi u pitanje. Međutim, Mladost je klub sa zonaškim uslovima i prava je šteta da klub strepi za opstanak u šestom rangu takmičenja. 

Nada poslednja umire, dizao se ovaj klub mnogo puta kroz istoriju. Po nekima je krajnje vreme da se ozbiljno pristupi organizaciji i da se poveća angažovanje ljudi oko kluba. Mladost ne zaslužuje da svake sezone preležava iste bolesti.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading