SIJA OD SREĆE: Pešić kakvog retko možemo videti!

Autor:

Sport

08.09.2022

21:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan ciklus je uspešno okončan.

SIJA OD SREĆE: Pešić kakvog retko možemo videti!

Foto: Starsport

Selektor Srbije Svetislav Pešić

Košarkaška reprezentacija Srbije je prvu fazu ovogodišnjeg eurobasketa okončala sa svih pet trijumfa. Time su puleni selektora Svetislava Pešića zauzeli prvo mesto u grupi i u osmini finala će se sastati sa reprezentaciojom Italije.

Nakon meča u Pragu, selektor naših košarkaša je izneo svoje viđenje duela sa Poljacima:

- Dve važne stvari smo videli – veliku energiju i odlično ponašanje. Čestitam igračima, pokazali su karakter i fokus na stvari o kojima pričamo i treniramo. Dobra koncentracija, odlične reakcije u odbrani i kada imate ovakav nivo odnosa prema igri, možete da stvarate veliku prednost u napadu. To je razlog što već na poluvremenu imali preko 70 odsto šuta iz igre.

Foto: Starsport

Poljaci su bili lak zalogaj

 

Zadovoljan je Svetislav Pešić i povratkom Nikole Milutinova:

- Jako je važno što se Milutinov vratio, što je odigrao 20 minuta. Pokazao je da je tu, treba mu vreme da se podigne skroz. Pokazao je da uz odličnu koncentraciju i ponašanje može mnogo toga da se napravi. Važno je da njega i Vanju Marinkovića vratimo tokom ova dva dana pauze do početka druge faze.

Da podsetimo, u poslednjem meču grupne faze takmičenja reprezentacija Srbije je savladala selekciju Poljske rezultatom 96:69.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading