Glumica se EMOTIVNIM i POTRESNIM rečima oprostila od kraljice Elizabete II: Oplakujemo ženu koja je bila oličenje PLEMENITOSTI! (FOTO)

Autor:

Zabava

08.09.2022

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Helen Miren se oprostila od kraljice Elizabete II.

Glumica se EMOTIVNIM i POTRESNIM rečima oprostila od kraljice Elizabete II: Oplakujemo ženu koja je bila oličenje PLEMENITOSTI! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Kraljica Elizabeta II preminula je danas, a Bakingemska palata je saopštila da je vladarka „umrla mirno u Balmoralu danas popodne“.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Preminula Elizabeta II

Glumica Helen Miren oprostila se na društvenim mrežama od kraljice.

– Ponosna sam što sam elizabetanka. Oplakujemo ženu, koja je, sa ili bez krune, bila oličenje plemenitosti – napisala je Miren.

Inače, Helen je osvojila Oskara za ulogu kraljice Elizabete u filmu “Кraljica” iz 2006. i ponovo je glumila na sceni nekoliko puta — nazvala je pokojnog monarha „oličenjem plemstva“, a glumicu je kraljica inače proglasila damom 2003. godine.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Helen Mirren (@helenmirren)

 

Кada je Miren primila Oskara za najbolju glumicu, rekla je u svom govoru:

– Znate, već više od 50 godina, Elizabet Vindzor je zadržala svoje dostojanstvo, osećaj dužnosti i frizuru. Njena stopala čvrsto stoje na zemlji, šešir na glavi, tašna na ruci i izdržala je mnoge, mnoge oluje. Pozdravljam njenu hrabrost i doslednost. I zahvaljujem joj se, jer da nije bilo nje, ja sigurno ne bih bila ovde – dodala je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Sima

09.09.2022 06:35

a šta baka prase misli o njoj?