NA JEDVITE JADE: Česi savladali Izraelce i zakazali meč sa Grčkom u osmini finala!

Autor:

Sport

08.09.2022

17:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još samo jedan meč je ostao da se odigra u okviru "grupe D" ovogodišnje smotre najboljih evropskih košarkaša.

NA JEDVITE JADE: Česi savladali Izraelce i zakazali meč sa Grčkom u osmini finala!

Foto: Starsport

Ognjen Jaramaz protiv Češke

Domaćin jednog od turnira Eurobasketa 2022. selekcija Češke Republike uspela je u poslednjem grupnom meču da slavi i plasira se u eliminacionu fazu takmičenja.

U okviru 5. kola "grupe D" Česi su savladali odabranu selekciju Izraela rezultatom 88:77 (26:17, 27:20, 14:25, 21:15) što je bilo dovoljno da obezbede četvrtu poziciju.

Najefikasniji na susretu bio je Hruban koji je postigao 25 poena, a u pobedničkoj selekciji istakli su se i Jan Veseli sa 16 i Satoranski sa 14 postignutih poena. Na drugoj strani u izraelskom nacionalnm timu najefikasniji je bio košarkaš Partizana Jan Madar sa 16 postignutih poena.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Već je poznato da će reprezentacija Češke Republike 11. septembra u meču osmine finala odmeriti snage sa selekcijom Grčke.

U okviru "grupe D" ostalo je da se odigra još jedan susret, a u njemu će reprezentacije Srbije i Poljske odlučiti o pobedniku turnira koji se održava u prestonici Češke Republike.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading