POSLE OVOG FILMA NIŠTA VIŠE NEĆE BITI ISTO! Večeras u 20 sati premijerno izdanje prvog dela dokumentarca 'INTERNET NASILJE' o BAKA PRASETU! Jutjuberu SLEDI ROBIJA!

Autor:

Zabava

08.09.2022

17:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Večeras u 20 časova dokumentarni film o Baki Prasetu.

POSLE OVOG FILMA NIŠTA VIŠE NEĆE BITI ISTO! Večeras u 20 sati premijerno izdanje prvog dela dokumentarca 'INTERNET NASILJE' o BAKA PRASETU! Jutjuberu SLEDI ROBIJA!

Foto: printscreen/instagram.com/printscreen/youtube.com

Večeras u 20 sati na televiziji Pink počinje sa emitovanjem prvi u nizu dokumentaraca o internet nasilju Bake Praseta, gde će se baviti njegovim likom i delom kao i zloupotrebom interneta u različite svrhe.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink, Youtube.com printscreen/Baka Prase

Željko Mitrović razotkriće u potpunosti Baku Praseta

Dokazni materijal, vršenje kako verbalnog tako i internet nasilja nad pokojnom Kristinom Kikikom Đukic, priznanja o tome kako je zarazio infektivnim bolestima maloletnice s kojima je seksualno opštio, umešanost njegovog oca svestenika SPC, gej prostitucija koju je pokušao da sakrije od očiju javnosti, umešanist u finansiranje kriminalnih klanova, promocija narkomanije, kao i utaja poreza, prevare i malverzacije, kao i neizmirivanje obaveza prema državi, dok se s druge strane, hvali materijalnim stvarima i bahati.

Svim ovim bavila se televizija Pink, gde su govorili eminentni stručnjaci, svedoci situacija, zašticeni svedoci, kao i oštećeni.

Večeras u 20 sati, samo na TV Pink.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Liki

09.09.2022 09:27

Boze, koji je to svestenik otac i djavo sin ! Sta onda obican covek da trazi u crkvi...