Gudurić otkrio kako se "orlovi" motivišu: Imamo tradiciju, Jokić nam drži govor!

Autor:

Sport

07.09.2022

19:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaška reprezentacija Srbije u četvrtak od 21 čas odmeriće snage sa selekcijom Poljske u meču petog kola grupe "D" na ovogodišnjem Eurobasketu.

Gudurić otkrio kako se "orlovi" motivišu: Imamo tradiciju, Jokić nam drži govor!

Foto: Starsport

Marko Gudurić

Svoja očekivanja uoči duela sa Poljskom izneo je i srpski kombo-bek Marko Gudurić:

- Sigurno da nas je poremetilo, mene lično, to što se dogodilo sa Nedovićem. Šta je, tu je, to je život, čekamo rasplet, moramo da idemo dalje, da mi zdravi damo sve od sebe. Rekao bih pet utakmica u pet dana, imali smo trening koji je bio kao utakmica tog dana između mečeva. Bilo je malo naporno, nije česta situacija tokom sezona osim Jokića. Najvažnije da smo sve pobedili, vraća nam se Milutinov, Vanja je bolje, nadamo se da će se uskoro i on priključiti ekipi.

Pohvalio je Nikolu Jokića...

- Izašao je taj njegov govor, to nam je sad tradicija pred svaku utakmicu. Pre nego što izađemo na teren, on održi neki mini govor. Nije uvek isti, menja ga, ali je u suštini slično, motivaciono, kratko i jasno.

Republika

Foto: Starsport

Marko Gudurić

O Poljskoj?

- Nismo stigli previše da gledamo Poljsku, gledamo nas, da popravimo našu igru. Ponitku svi znamo, dugo je u Evroligi, Sloter je sjajan strelac, mislim da su im oni glavni igrači. Imaćemo i sastanak pred meč i skauting da spremimo još odbranu. Mislim da će to biti prava utakmica za nas pred Berlin i narednu fazu Evrobasketa.

Rival u osmini finala?

- Uvek postoje kalkulacije i priča ko je protivnik u nokaut fazi, ali mi još uvek ne znamo da li ćemo biti prvi ili drugi u grupi. Nadamo se da ćemo biti prvi, pre našeg meča znaće se kakva je situacija. Ko god da bude, treba da gledamo nas i nadamo se da ćemo biti sa što više igrača na terenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading