Nurkić udario na FIBA! Pale teške reči nakon poraza od Litvanije!

Autor:

Sport

07.09.2022

15:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaška reprezentacija Litvanije savladala je selekciju BiH (Bosna i Hercegovina) sa 87:70 (28:28, 28:14, 19:17, 12:11) u meču petog kola grupe "B" na ovogodišnjem Eurobasketu.

Nurkić udario na FIBA! Pale teške reči nakon poraza od Litvanije!

Foto: Tanjug/AP

Jusuf Nurkić protiv Litvanije

Centar Bosne i Hercegovine Jusuf Nurkić istakao je da su on i saigrači dali sve od sebe, ali to nije bilo dovoljno za prolaz u drugi krug Evrobasketa:

- Čestitam Litvaniji. Žao mi je što nismo imali respekt (sudija, prim. aut), mislim da smo zaslužili malo više u ovih par utakmica. Neću da se žalim na suđenje, da je to najveći krivac. Dali smo sve od sebe, u to budite sigurni. Imali smo svoje šanse u ove dve utakmice, momcima čestitam i uradili smo najbolje što smo mogli u ovim momentima.

 

 

Zatim je "opleo" po sudijama:

- Nisam razočaran, šta smo sve prošli. Trenera smo dobili dve sedmice pre početka, nije realno očekivati više. Očekivanja u našoj državi nikada ne manjka, uvek smo pokušali sve da damo od sebe, ali nemam šta da zamerim ni sebi ni selektoru. Nije sve ni do sportske sreće, ima i do kriterijuma. Da li FIBA želi Bosnu i Hercegovinu u drugom krugu? Nekad imate sve posloženo, a ne ide. Dali smo svoj maksimum, u to sam siguran, ali idemo dalje i moramo da napravimo sve, da imamo Saveze u svim sportovima i onda možemo da se nadamo nekom većem rezultatu- rekao je Nurkić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading