KALINIĆ POSLE POBEDE NAD IZRAELOM: Ne zanima me šta Pešić kaže!

Autor:

Sport

06.09.2022

21:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oduševljen je igranjem sa Nikolom Jokićem.

KALINIĆ POSLE POBEDE NAD IZRAELOM: Ne zanima me šta Pešić kaže!

Foto: Starsport

Nikola Kalinić

Košarkaška reprezentacija Srbije je nastavila pobednički niz na Eurobasketu 2022. godine, pošto je u četvrtom kolu grupe D savladala Izrael sa 89:78.

Posle meča je svoje impresije izneo Nikola Kalinić.

Mislim da su se najbolje spremili i najviše prilagodili našoj igri. Preuzimali su dosta toga, usporili nas... Uspeli smo, međutim, da izreagujemo i to je to - rekao je Kalinić nakon utakmice, pa nastavio o Nikoli Jokiću:

Nije iznenađenje, nije čovek za džabe dvostruki MVP NBA lige. Stvarno je mađioničar sa loptom, sve izgleda tako lako kad on radi i nama olakšava život, svi izgledamo mnogo bolje kada igramo sa njim. Ne zadovoljavamo se, umorni smo, ali spremamo se za Berlin. Tamo ćemo igrati najbitnije utakmice.

Republika

Foto: Starsport

Nikola Kalinić

Potom se okrenuo narednom rivalu, selekciji Poljske.

Donekle i očekivano, mislim da smo svi pre početka grupe očekivali najviše od Poljske. Mislim da imaju najviše igrača sa Evroliga i Evrokup nivoom. Vidimo da se u drugim grupama dešavaju iznenađenja. Nije ni toliko bitno da li smo prvi ili drugi.

"Orlovi" su u sredu slobodni, odnosno nemaju utakmicu.

Ja se nadam. Mislim da sam ja svakako slobodan sutra šta god selektor Pešić rekao... Tako da, to je to - rekao je Kalinić uz smeh.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading