ZAKUVALO SE U NAŠOJ GRUPI! Poznato šta je potrebno Srbiji da kao prvoplasirana prođe u osminu finala Evropskog prvenstva!

Autor:

Sport

06.09.2022

14:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trio vreba "pol-poziciju".

ZAKUVALO SE U NAŠOJ GRUPI! Poznato šta je potrebno Srbiji da kao prvoplasirana prođe u osminu finala Evropskog prvenstva!

Foto: Starsport

Reprezentativci Srbije

Košarkaši Poljske savladali su selekciju Holandije rezultatom 75:69 u 4. kolu grupe D Evropskog prvenstva.

 

 

Na taj način zakuvala se situacija u grupnoj fazi, pošto će Srbiji biti neophodan trijumf nad Poljacima u završnoj rundi kako bi grupnu fazu okončala kao prvoplasirana.

"Orlovi" prethodno igraju sa Izraelom večeras od 21 čas, a u slučaju poraza moglo bi da dođe i do trougla na vrhu tabele grupe D.

Što se tiče duela protiv "Lala", pobednički sastav predvodio je Sokolovski sa 24 poena i pet skokova, dok je kod Holanđana najbolji bio Klof sa 26 poena.

Poljska je do trijumfa stigla nakon preokreta, jer je poslednji kvartal rešila u svoju korist sa ubedljivih 27:14, a početkom četvrte deonice uspeli su da naprave ključnu seriju od 12:0.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading