POSMATRALA GA ŠTA RADI SVAKI DAN, PA PREUZELA STVARI U SVOJE RUKE: Žena prijavila dostavljača, šokirala se šta je BACAO U SMEĆE

Autor:

Razonoda

17.12.2023

21:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Organi reda u prvi mah nisu želeli da proveravaju slučaj, ali su na kraju popustili i imali su šta da vide

POSMATRALA GA ŠTA RADI SVAKI DAN, PA PREUZELA STVARI U SVOJE RUKE: Žena prijavila dostavljača, šokirala se šta je BACAO U SMEĆE

Foto: Shutterstock

Stanovnica nemačkog grada Hesena prijavila je dvadesetogodišnjeg dostavljača kada je uočila obrazac njegovog ponašanja prilikom uručivanja paketa po kraju.

Nije joj bilo jasno zašto posle obavljenog posla odlazi do kombija i potom iz njega u obližnje kante za smeće večito baca neke sumnjive ambalaže, pa je pozvala policiju.

Organi reda u prvi mah nisu želeli da proveravaju slučaj, ali su na kraju popustili i imali su šta da vide.

U stanu dostavljača pronađen je veliki broj laptopova, parfema, slušalica i gedžeta koje je on krao tokom isporuka.

Žena je primetila kako gotovo svakodnevno nešto donosi u komšiluk a onda baca kartone i druga pakovanja iz kombija koji nemaju veze sa oblikom i veličinom paketa koje je isporučivao.

Komšija žene koja je primetila da nešto nije u redu otišao je do kante i u njoj je video kutije spazivši da se radi o skupocenoj robi.

Kada su oboje saznali da neki od komšija nisu dobili naručenu robu, shvatili su da je dostavljač uzimao nelegalno njihove stvari koje su poručivali.

Dvadesetogodišnji dostavljač je na kraju i uhapšen zahvaljujući opisu osobe i fotografije s registarskom tablicom, prenosi Fenix magazin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading