SIN PREDSEDNIKA UBIO DOSTAVLJAČA HRANE! Policija ga uhapsila, pa donela skandaloznu odluku, a onda se dogodio MEGAOBRT

Autor:

Svet

10.12.2023

17:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nezapamćen skandal dogodio se u Istanbulu gde je muškarac boravio prethodnih nedelja

SIN PREDSEDNIKA UBIO DOSTAVLJAČA HRANE! Policija ga uhapsila, pa donela skandaloznu odluku, a onda se dogodio MEGAOBRT

Foto: Shutterstock

Sudar

Sin predsednika Somalije izazvao je saobraćajnu nesreću u Istanbulu u kojoj je smrtno stradao dostavljač hrane i otac dvoje dece. 

Mohamed Hasan Šeik Mohamud navodno je usmrtio dostavljača na motociklu 30. novembra u saobraćajnoj nesreći u istanbulskoj četvrti Fatih te je nakon toga navodno napustio zemlju.

Nacionalni dnevnik Hurijet javio je da je dostavljač nakon udarca odleteo u vazduh te da je teško povređen prevezen u bolnicu, ali je preminuo 6. decembra.

Dostavljač na motociklu nije kršio saobraćajna pravila te je zaključeno da je za nesreću odgovoran vozač automobila Mohamud, odnosno sin somalijskog predsednika, piše Al Džazira.

Policija je nakon preliminarne istrage o nesreći pustila Mohamuda, ali je tursko tužilaštvo u petak izdalo međunarodnu poternicu za sinom predsednika Somalije, nekoliko dana nakon što je on napustio zemlju.

Policija je otišla u dom Mohamuda, ali tamo ga nije bilo. Gradonačelnik Istanbula Ekrem Imamoglu kritikovao je vlasti jer su dopustili osumnjičenom da napusti zemlju.

- Dostavljaču je oduzet život zbog nesreće koju je izazvao sin predsednika Somalije. Rekli smo da ćemo slediti pravni proces, ali je osumnjičeni napustio Tursku odrešenih ruku. Bol porodice žrtve se još više povećala - objavio je Imamoglu na platformi X.

Još nema odgovora predsednika Somalije niti neke informacije iz njegove kancelarije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading