MAJA I SAŠA ZAKLJUČAVALI ĆERKU (3) U PODRUMU, DETE SE UGUŠILO OD HRANE! Majka iz pakla BACILA JU JE U KANAL, a onda se dogodio neverovatni preokret

Autor:

Razonoda

14.10.2023

11:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komšijama i danas nije jasno kako niko od nijih ništa nije čuo da dopire iz suterena

MAJA I SAŠA ZAKLJUČAVALI ĆERKU (3) U PODRUMU, DETE SE UGUŠILO OD HRANE! Majka iz pakla BACILA JU JE U KANAL, a onda se dogodio neverovatni preokret

Foto: pixabay.com

Nemačka policija iz Severne Rajne-Vestfalije imala je u četvrtak pune ruke posla nakon što je uhapšena tridesetdevetogodišnja Maja koja je osumnjičena da je zajedno sa suprugom Sašom V. (40) danima zaključavala trogodišnju ćerku u podrumu.

Dete se na kraju ugušilo od hrane koju je povraćalo, a majka je, kako se sumnja, videvši da je ćerka mrtva rekla suprugu da je se reši. On je njeno telo bacio u kanal!

Roditelji iz pakla pokušali su da prethodnih dana glume uplakani par koji je zadesila crna sudbina. Pred komšijama su bili duboko potreseni, kao i kada je policija prvi put došla na uviđaj, prenosi Fenix magazin.

Međutim, Saša nije mogao da izdrži pritisak i grižu savesti te je otišao u policiju i priznao je zločin.

- U slučaju ubijene trogodišnje devojčice iz Dinslakena, odeljenje za ubistv uhapsilo je 39-godišnju majku deteta na njenoj kućnoj adresi. Policijska istraga nad ocem (40), koji je već bio osumnjičen, otkrila je konkretne dokaze da je majka devojčice sa suprugom namerno teško maltretirala dete što je na kraju dovelo do smrti - rekao je portparol policije.

Novinari Bilda pišu kako su ovih dana zatekli Maju ispred njene kuće, kada im je rekla da nema ništa s tim odvratnim činom.

Policija ju je na početku istrage samo navela kao svedoka, a onda je, s priznanjem supruga, priča dobila neverovatan obrt.
Ostaje nejasno kako komšije u zgradi nisu primetile agoniju deteta u podrumu.

- U kući se obično sve čuje, posebno u podrumu. Ali ništa nismo čuli: ni vrištanje, ni plač, ni cvilenje. Baš ništa. Ne možemo to da razumemo - rekao je jedan od komšija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading