ODUZELA SE OD STRAHA: Devojku zlostavljao momak, a kada je prijavila nasilje njegovoj majci, njen komentar ju je FRAPIRAO

Autor:

Razonoda

20.09.2023

12:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Morala je da ih tajno oboje snimi kako bi mogla da policiji pokaže s kim ima posla

ODUZELA SE OD STRAHA: Devojku zlostavljao momak, a kada je prijavila nasilje njegovoj majci, njen komentar ju je FRAPIRAO

Foto: pixabay.com

Italijanka iz okoline Peskare doživela je zlostavljanje od svog momka, što je na kraju rezultiralo tužbom za seksualno nasilje.

Devojka je bila nekoliko meseci u vezi s momkom koji je vremenom postao nasilan i prvo je krenuo da je verbalno šikanira, a onda je prešao na gotovo svakodnevno šamaranje.

Na kraju je, kako je rekla, morala da pristane na nekoliko seksualnih interakcija s njim plašeći se za sopstvenu bezbednost.

Kada je uspela da ostvari nekakvu konverzaciju s majkom momka, šokirala se njenom reakcijom i pre svega zaštitničkim komentarom.

- Rekla sam joj šta mi radi, a ona mi je poručila da bi trebalo da budem srećna što sam uopšte privukla pažnju tako zgodnog i pametnog muškarca - istakla je Italijanka u policiji.

Ona je na kraju bila prinuđena da tajno snima momka i njegovo ponašanje, a onda i majku kako bi imala dokaz kad bude podnosila tužbu protiv muškarca.

Italiju već mesecima potresa epidemija nasilja nad ženama, a neprimerenih i skandaloznih reakcija ne manjka uprkos mnogim osudama i pozivima na buđenje svih u zemlji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading