UŽAS U DVORIŠTU: Vlasnica pse nazivala NJENOM DECOM, a oni iznenada skočili i UMALO JE RASTRGLI!

Autor:

Razonoda

19.09.2023

15:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komšije su vlasnicu dva rotvajlera upozoravali da su joj psi jako agresivni i da će jednom napasti i nju

UŽAS U DVORIŠTU: Vlasnica pse nazivala NJENOM DECOM, a oni iznenada skočili i UMALO JE RASTRGLI!

Foto: Facebook/Kita Piil

Australijanka Nikita Pil (31) godinama unazad kačila je uz slike iz teretane i fotografije svojih pasa, rotvajlera Bronksa i Harlema kako ih grli i ljubi.

Tvrdila je kako su oni njena deca i njen ponos i kako bi za njih život dala, a kako sada stvari stoje, isti ti psi možda će biti i njene ubice.

Bronks i Harlem iznenada su prošle nedelje napali Nikitu dok je u dvorištu sedela i čitala knjigu. Kako kažu komšije, pozvala ih je da ih osveži s vodom, a kada je odvrnula slavinu i crevo uperila ka njima, skočili su predatorski u želji da je rastrgnu!

Usledila je borba na život i smrt. Bronks joj je toliko kidao ruku da doktori u Pertu već dvadesetak sati pokušavaju da joj je spasu. Harlem je za to vreme hvatao čeljustima Nikitu za nogu ali joj je nije toliko povredio.

Republika

Foto: Facebook/Kita Piil

Bronks i Harlem važili su u kraju za jako agresivne pse

Komšija je vikao na pse, gađao ih je čime god je stizao, ali nije smeo da preskoči ogradu jer bi i njega napali, prenosi Daily mail.

- Lupao sam lopatom po ogradi, gađao ih kamenjem. Nisam smeo da joj pomognem jer su to ipak rotvajleri. Upozoravao sam je da će je jednom napasti. Često su režali i na nju kad nije po njihovom, a na nas su redovno lajali iako nas sve znaju. Jednostavno nemaju nimalo dobrog u sebi - rekao je Brin Spenser, Nikitin komšija.

U poslednji čas stigli su policajci sa punom ratnom opremom i elektrošokovima su savladali besne pse.

Sedmogodišnji Bronks je uspavan jer je bio izrazito agresivan i prema tvrdnjama celog komšiluka i pre je napadao druge pse a ovo što je vlasnici uradio, bio je pokušaj ubistva.

Nikita je u bolnici. Izgubila je mnogo krvi i veliko je pitanje hoće li doktori uspeti da joj spasu ruku. Nije još izašla iz životne opasnosti.

U Zapadnoj Australiji su zabranjene četiri rase pasa - argentinska i brazilska doga, japanska tosa, pitbul terijer i Presa Canario.

Rotvajleri nisu zabranjeni ali odavno imaju reputaciju agresivnih pasa koji su u stanju da napadnu decu ili vlasnika. Kao sad.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading