STAFORD NAPAO MALU ANU (11) I KIDAO JOJ MESO S RUKE! Prolaznici vrištali od straha, a reakcija VLASNIKA PSA ZGROZILA JE SVE

Autor:

Razonoda

16.09.2023

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojčici je čitav život prošao pred očima dok se borila da se istrgne iz čeljusti razjarene životinje

STAFORD NAPAO MALU ANU (11) I KIDAO JOJ MESO S RUKE! Prolaznici vrištali od straha, a reakcija VLASNIKA PSA ZGROZILA JE SVE

Foto: youtube.com/sky news

Grozne scene viđene su tokom vikenda na pijaci u engleskom gradu Birmingemu. Jedanaestogodišnja devojčica Ana Paun došla je sa dedom po voće i povrće i ni kriva ni dužna mogla da je da izgubi život usled bezumnog napada razularenog psa.

Isfrustrirani staford je, kako je Ana rekla za Sky, minut-dva pre napada na nju pokazivao znake agresije pokušavajući da se skine s lanca od vlasnika.

U jednom momentu, kada mu je okrenula leđa, Ana je osetila strahovit bol pošto ju je staford gurnuo na pod i počeo da joj grize ruku.

Dok je ona vrištala, a njen deda pokušavao da je spasi, čeljusti besnog psa nisu želele da puste plen. Za to vreme, kako Ana naglašava, vlasnik psa stajao je sa strane i samo je vikao na njega, bez ijednog pokušaja da ga skine sa devojčice.

Dva tinejdžera umešala su se u borbu na život i smrt i spasila su Anu, ali je zato jedan od njih nagrabusio.

Republika

Foto: youtube.com/sky news

Ana Paun svesna je da je pukom srećom prošla bez težih povreda

Staford se ustremio na njega i pojurio ga je do pumpe gde ga je još žešće napao. Momak je prošao sa lakšim povredama, za razliku od devojčice kojoj je pas iskidao meso sa jedne ruke.

Tek posle nekoliko minuta, vlasnik je uspeo da obuzda psa, videvši kakav je haos napravio.

- Ljudi su vikali i vrištali, svi su bili u šoku. Smatram da sam imala sreće, hvala i dečacima koji su me spasli. Mislim da je vlasniku mesto u zatvoru, a da psa treba uspavati. Želim da umre. Ne zaslužuje više ni dan života - rekla je Ana Paun za Sky.

Ono što je najviše šokiralo sve na pijaci je što je pas rase staford/bulterijer zapravo osmomesečno štene. Zato su se svi s pravom pitali šta će da uradi za godinu, dve ako ne bude uspavan?

Ministarka unutrašnjih poslova Ujedinjenog Kraljevstva Suela Brejvermen tražila je hitno izglasavanje zakona o zabrani držanja ove rase psa na Ostrvu.

Do sada su zabranjene četiri rase -  pitbul, japanska tosa, argentinska doga i brazilski pas.

- Dvojica tinejdžera su dan završila u bolnici, baš kao i Ana. Imaju ozbiljnije povrede na licu i rukama. Zatražiću da se odmah zabrani ova rasa psa jer ovo nije prvi put da se napadi s njom dešavaju - rekla je Suela Brejvermen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading