BAGERIMA NA BANKE: Lopovi ukrali dva BANKOMATA, pa im je plan za tren oka PROPAO! Posle dve nedelje doživeli su IZNENAĐENJE ŽIVOTA

Autor:

Razonoda

13.09.2023

19:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije se znalo ko je u priči bio u većem šoku - da li kriminalci

BAGERIMA NA BANKE: Lopovi ukrali dva BANKOMATA, pa im je plan za tren oka PROPAO! Posle dve nedelje doživeli su IZNENAĐENJE ŽIVOTA

Foto: youtube.com/tve

Pet pripadnika kriminalne bande uhapšeni su u španskom gradu Toledu nakon višednevnog skrivanja po iznajmljenim stanovima.

Španci su uhapšeni jer su pljačkali kuće i stanove u regiji, te su im u stanu pronađeni novac i nakit u vrednosti od 150.000 evra.

Hapšenje su kriminalci dočekali u potpunom šoku jer su, kako je rekao jedan od njih preduzeli sve mere da do toga ne dođe.

Još veće iznenađenje im je što su uhapšeni sada, a ne pre dve nedelje kad su pravili gluposti po Toledu sa bagerom.

Petorica kriminalaca krenuli su pre dve nedelje sa bagerom na jednu banku kako bi iz nje iščupali bankomat.

Republika

Foto: pixabay.com

Toledo

Neverovatno, ali kao da su zaboravili da će tokom akcije napraviti neviđenu buku, što se i dogodilo. Veliki broj stanara izašao je na terase, neki su ih i snimali, te su pobegli glavom bez obzira i bankomata. I para.

Samo petnaestak dana kasnije, iznajmili su još jedan bager i uporno su krenuli da ponavljaju iste greške. Ponovo su iščupali bankomat, ovog puta su ga i odneli s lokacije, ali su bili toliko spori u kretanju sa sefom, da su ga bacilli i ponovo su pobegli.

Policiji je trebalo malo vremena da identifikuje kriminalce. Na mestu pljačke nisu ostavili DNK, ali je zato ogroman broj građana sve snimao, te su češljali snimke.

Ono što je i policiju iznenadilo je prizor na mestu hapšenja. Nisu očekivali da će kod kriminalaca naći toliko ukradenih dragocenosti, pošto nisu povezali dve krađe bankomata sa učestalim pljačkama kuća i stanova, da se radi o istim prestupnicima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading