"KRISTINA, ZNAM DA ME SVAKOG DANA VARAŠ": Napravio žurku, pa pred gostima šokirao verenicu, a onda je otišao i KORAK DALJE!

Autor:

Razonoda

22.08.2023

09:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok se ona u šoku osvrtala oko sebe gledajući reakciju gostiju, njen partner je samo nabrajao i nabrajao šta mu je sve radila iza leđa u poslednje vreme

"KRISTINA, ZNAM DA ME SVAKOG DANA VARAŠ": Napravio žurku, pa pred gostima šokirao verenicu, a onda je otišao i KORAK DALJE!

Foto: X/lillopetrolo

Da je znala šta je čeka na žurci na kojoj će prijateljima biti saopšteno da ulazi u brak sa partnerom, Italijanka Kristina Sejmandi (47) sigurno se, za početak, ne bi ni pojavila na njoj.

Milioner Masimo Segre (64) organizovao je žurku na kojoj je želeo da gostima saopšti da se ženi Kristinom, ali zabava se na kraju pretvorila u smišljeno ponižavanje partnerke.

Nakon što su svi gosti došli u vilu u Torinu, Masimo je javno pred gostima izjavio ljubav Kristini, doduše uz određene opaske zbog kojih joj se život smučio.

- Želim da Kristina ima tu slobodu da voli. Da voli drugu osobu, advokata do kojeg joj je očito više stalo nego do mene. Draga moja Kristina, znam koliko si zaljubljena u njega, isto kao što znam da si bila u tajnoj vezi s mojim poznanikom - rekao je Masimo nateravši goste da se zbunjeno međusobno gledaju.

 

 

Dok ga je Kristina gledala u čudu ne znajući kako da reaguje pred svima, Masimo je krenuo dalje sa “prigodnom” pričom na objavi veridbe.

Posle početnog šoka, počeo je da javno pokazuje fotografije Kristine sa drugim muškarcima.

Dok ih je pobednički listao, ne skrivajući koliko je srećan što je došlo njegovih pet minuta, Kristina se neprestano okretala oko sebe gledajući reakciju drugih ljudi.

- Nemojte misliti da sam srećan što neprestano ispadam budala pred svima. Srce mi je slomljeno. Predlažem Kristini da ljubavnika povede sa sobom na Mikonos jer je putovanje unapred plaćeno - saopštio je Masimo.

Snimak je preplavio mreže, a Kristina je, verovali ili ne, od nekih korisnika dobila i pretnje smrću!

Rešila je da mu uzvrati tako što će ga tužiti za narušavanje ugleda, uverena da je on namerno sve organizovao u vili kako bi je ponizio za sva vremena.

Masimo je takođe dodao i da ga je partnerka potkradala, pošto je direktorka nekih njegovih kompanija, pa je koristila svoju poziciju za lično bogaćenje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading