ORKA MLADIĆU RASTRGLA GENITALIJE, DIVLJI PSI UBILI DEČAKA (2): Ovo su HOROR priče iz zoo vrtova - ''kidali su ga do smrti''!

Autor:

Razonoda

05.02.2023

17:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Ovo su neki od najtragičnijih događaja u zoološkim vrtovima!

ORKA MLADIĆU RASTRGLA GENITALIJE, DIVLJI PSI UBILI DEČAKA (2): Ovo su HOROR priče iz zoo vrtova - ''kidali su ga do smrti''!

Foto: YOUTUBE/ CRAZY 8 VIDEOS/SCREENSHOT/TWITTER/ORCA_FACTS

Mnogo smrtnih slučajeva se dogodilo baš u zoološkim vrtovima, gde divlje životinje, koje izgledaju pitomo sa one strane kaveza, ne mogu da kontrolišu instikt kada im priđete više nego što je dozvoljeno.

Zoološki vrtovi su mesta koja porodice posećuju i mesto na koje ljudi obožavaju da idu jer tu mogu da se približe opasnim divljim životinjama u bezbednom okruženju. Ove životinje se s razlogom drže u ograđenim prostorima na bezbednoj udaljenosti od javnosti, ali kada se ta granica pređe, događaji mogu poprimiti zastrašujući i tragični obrt, prenosi Mondo.

Niko nije imun od napada, bez obzira na to koliko se stvorenje čini poslušnim ili koliko čovek misli da je njihova veza bliska, a ovo su neki od najtragičnijih događaja u zoološkim vrtovima Sjedinjenih Država.

Dete rastrgli divlji psi

Dvogodišnji Madoks Lamar Derkoš ubijen je nakon što je 4. novembra 2012. upao u kavez afričkih divljih pasa u zoološkom vrtu u Pitsburgu. Dečakova majka, Elizabet Derkoš, podigla je svog sina na ogradu kako bi imao bolji pogled ka životinjama, uprkos brojnim postavljenim znakovima upozorenja i postavljenim preprekama.

Dečak se zatim okliznuo, pao sa ograde visoke 4,3 metra i upao u kavez, gde ga je jedanaest pasa odmah raskomadalo. Jednog psa je ubio policajac koji je bio na licu mesta, dok je osoblje zoološkog vrta pokušalo da zadrži ostale pse. Pre nego što je bilo ko uspeo da dođe o mališana, psi su ga brzo rastrgli i iskrvario je nasmrt.

Na kraju je otkriveno da je Madoks bio potpuno svestan nakon pada. Njegove unutrašnje organe su uništili psi koji su ih kidali, a zadobio je više od 46 rana po glavi i vratu, prenosi Mondo.

Orka odgrizla genitalije čoveku

Trenera životinja ubio je kit orka pred gomilom užasnutih posmatrača tokom emisije u "SeaWorld Orlandu" 24. februara 2010. Davn Brančo (40), ubila je ozloglašena orka Tilikum nakon što ju je stvorenje odvuklo pod vodu na završnici emisije, dok su gosti jeli u restoranu na otvorenom i gledali nastup pored bazena. Na kraju je umrla od utapanja, kičmena moždina je bila prekinuta, a Tilikum ju je pustio posle 45 minuta.

Tilikum, koji je bio dugačak šest metara, takođe je ubio još dvoje ljudi, uključujući Danijela Djuksa kome su otkinute genitalije u divljem napadu. Danijel je provalio u park i skočio u bazen, ali ga je ubrzo napao kit ubica, koji ga je udavio i otkinuo mu deo polnog organa i testisa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading