LAV DIVLJAČKI IZUJEDAO ŽENU: Drama u zoološkom vrtu, pijana ušla u njegov kavez (VIDEO)

Autor:

Svet

23.01.2023

23:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoološki vrt izdao saopštenje.

LAV DIVLJAČKI IZUJEDAO ŽENU: Drama u zoološkom vrtu, pijana ušla u njegov kavez (VIDEO)

Foto: pexels.com

U stranim medijima pojavio se snimak zastrašujućeg trenutka kada se jedna žena pod dejstvom alkohola penje preko zaštitne ograde u zoo vrtu u Rusiji, i upada kod lava u kavez.

Divlja mačka po imenu Aristo je divljački izujedala ženu u 'strašnom incidentu' u zoološkom vrtu u Usurijsku u Rusiji.

Žena je preživela, ali je "skoro ostala bez ruke". Ona je sada u bolnici.

U saopštenju zoološkog vrta se navodi da je žena koja je bila "u alkoholisanom stanju" "isprovocirala lava - a on joj je povredio ruku", prenosi Mondo.

Ruskinja je preskočila ogradu dok su je izbacivali iz zoološkog vrta, navodi se u saopštenju.

 

 

- U jednom trenutku žena je ostala sama i otišla je u kavez sa našim lavom Aristoom - navodi se u saopštenju.

Sudeći po snimku, pogledala je okolo i počela da se penje preko ograde, sa koje visi tabla sa natpisom: 'Ne idi dalje od ograde'."

- U tom trenutku naši zaposleni su dotrčali do nje vrišteći, ali žena nije stala. Sve se dogodilo za nekoliko sekundi. Nažalost, bila je veoma blizu ograđenog prostora i lav ju je zgrabio za ruku. Pošto su ženu izvukli iz ograđenog prostora, osoblje joj je pružilo prvu pomoć. Odmah smo pozvali Hitnu pomoć. Žena je sada u bolnici i zaista se nadamo da će joj lekari spasiti ruku. Zoološki vrt je rekao da je situacija užasna. "Veoma smo zabrinuti, pre svega, za zdravlje ljudi. Krivična istraga o incidentu će početi. Molim vas da ne posećujete mesta, čak i naizgled apsolutno bezbedna, pod dejstvom alkohola. Neka naša tragedija pomogne da se bar neki ljudi opamete - rekli su.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading