PRIŠAO MLADOŽENJI SA LEĐA PA GA UDARIO I OBORIO MU KRUNU SA GLAVE! Neslana šala jednog gosta izazvala HAOS u crkvi, ali i na mrežama! (VIDEO)

Autor:

Razonoda

28.08.2022

08:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snimak gosta, koji se neslano našalio sa mladoženjom, izazvao je šok na društevnim mrežama i salvu negativnih komentara.

PRIŠAO MLADOŽENJI SA LEĐA PA GA UDARIO I OBORIO MU KRUNU SA GLAVE! Neslana šala jednog gosta izazvala HAOS u crkvi, ali i na mrežama! (VIDEO)

Foto: Printskrin/Tviter/@MijatMinja

Naime, crkveno venčanje jednog para iz regiona postalo je hit na društvenim mrežama, jer je malo nedostajalo da bude upropašćeno zbog neprimerenog postupka jednog gosta.  

 

 

Taj gost je, dok je pravoslavni sveštenik venčavao mladence,  stajao iza mladoženje i u trenutku kada su im stavljanje krune na glave, jako šakom po temenu udario mladoženju.

Tom prilikom mladoženji je spala venčana kruna sa glave.

I dok je nekulturni gost okretao sve na šalu, prvo hvatajući krunu koja je pala nakon udarca, a zatim je pokušao ponovo da je namesti, mladoženja i sveštenik, kao i ostali prisutni nisu krili nezadovoljstvo i ljutnju njegovim potezom.

Za sada nije sigurno kada i gde se odigralo venčanje.

 

I ljudi na društvenim mrežama ovaj postupak gosta su žestoko osudili, a komentari su bili toliko žustri da ih ovom prilikom nećemo objavljivati.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading