ZBOG SVEŠTENIKA IZ KRUŠEVCA GORE MREŽE: Postavio mladi pitanje, pa svi prasnuli u SMEH (VIDEO)

Autor: Republika

Vesti

17.08.2022

12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U crkvi Lazarici u Kruševcu jedan, na prvi pogled, sasvim običan obred venčanja nasmejao je mladence, ali i sve prisutne.

ZBOG SVEŠTENIKA IZ KRUŠEVCA GORE MREŽE: Postavio mladi pitanje, pa svi prasnuli u SMEH (VIDEO)

Foto: Printscreen/TIKTOK/LAZARDJOKIC1 / SCREENSHO

Crkveno venčanje, zbog svoje svečane, mirne i skromne atmosfere obično nije najzabavniji deo velikog dana ni mladencima ni njihovim gostima, međutim, jedan sveštenik iz Kruševca potrudio se da ovaj obred za jedan zaljubljeni par bude potpuno drugačiji.

To je razlog zbog čega je snimak venčanja para iz Kruševca završio na društvenim mrežama, a simpatični sveštenik privukao je pažnju korisnika zbog engleskog jezika na kojem postavlja pitanja mladi, jer nije sa ovih prostora.

Naime, kako se može videti na snimku, mladi par venčava sveštenik, a u komentarima korisnici pišu da je nekima predavao veronauku i da ga oslovljavaju sa otac Sloba. Inače, venčanje je održano u crkvi Lazarici u Kruševcu.

On počinje da priča na engleskom i pita mladu da li ona "uzima ovog prelepog čoveka sa njene desne strane za muža do kraja života", a mlada odgovara sa "da" na srpskom i svi počnju da se smeju.

Zatim je sveštenik pitao da li se možda obećala nekom drugom, a ona je opet odgovorila na srpskom "ne", a komentar sveštenika je bio "ne, bravo, odlično" gde su se opet svi nasmejali.

Nastavio je sa pitanjima pa je pitao da li je neko doveo protiv njene volje, a ona je odlučno rekla "ne" i to opet na srpskom, a pop se našalio i pitao: "Čak ni Milan?", pa se može pretpostaviti da se šala odnosi na njenog budućeg muža, Milana i onda su opet svi prasnuli u smeh.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Podesen

17.08.2022 16:11

Ja hoću da me ovaj pop razvede.😭😭😭😭😭😭😭😭