KAO UVOD U HOROR FILM: U staroj kući našao kutiju sa upozorenjem na njoj, a kad ju je otvorio - skamenio se! (VIDEO)

Autor:

Razonoda

16.03.2022

10:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tiktoker je snimio zastrašujući predmet koji je našao u staroj kući, ali mu neki ne veruju.

KAO UVOD U HOROR FILM: U staroj kući našao kutiju sa upozorenjem na njoj, a kad ju je otvorio - skamenio se! (VIDEO)

Foto: tiktok.com/geebeetv

Muškarac koji se na TikTok-u potpisuje kao “geebeetv” objavio u nekoliko kratkih snimaka kako napreduje renoviranje stare kuće iz 1920-ih godina tokom kojeg su pronašli brojne čudne predmete.

Najviše pažnje pratilaca je privukla jeziva kutija za koju je nedostajao ključ. Na njoj je pisalo “peidiwch ar ryddhau”, što na starom velškom znači “ne otvaraj”. Uz to je drvena kutija ukrašena pentagramom.

 

 

Nedelju dana kasnije pronađen je ključ. U uglu je prilikom renoviranja uočio staro ogledalo koje se klatilo dok je hodao po podu. Iz znatiželje muškarac je čekićem razbio staklo iza kojeg je pronašao ključ za drvenu kutiju.

Radoznalost i njega i pratilaca je bila sve veća, a on je otvorio kutiju u kojoj je našao izgoreli deo ploče za “prizivanje duhova” i jedan privezak. Uz to je neko u kutiji ostavio pramen kose i još jedan ključić.

Klipovi su izazvali brojne komentare, a mnogi su napisali kako je ovo doslovno uvod u horor film. Tri snimka je pogledalo više od 70 miliona ljudi, a mnogi od njih tvrde da je sve iscenirano, dok se drugi užasavaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading