TEŽAK UDARAC ZA MILOŠA BIKOVIĆA: Glumac progovorio o VELIKOM GUBITKU, IZNENADA se desilo, nije očekivao UŽASAN ISHOD!

Autor:

Zabava

16.03.2022

11:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

MilošBiković progovorio i velikom finansijskom gubitku!

TEŽAK UDARAC ZA MILOŠA BIKOVIĆA: Glumac progovorio o VELIKOM GUBITKU, IZNENADA se desilo, nije očekivao UŽASAN ISHOD!

Foto: instagram.com

Glumac Miloš Biković jutros je bio gost jutarnjeg programa na TV "Prva" gde je govorio o svom novom filmu "Hoću muža", a dotakao se i drugih aktuelnih tema.

Budući da su glavni akteri filma "Hoću muža" jedan profesor i jedna voditeljka koja želi da se uda, voditeljka jutarnjeg Marijana Tabaković zajedno sa kolegom Filipom Čukanovićem, pitali su Miloša:

 A zašto baš voditeljka?

- Je l' se osećaš pogođeno? - upitao je Biković Marijanu sa osmehom.

- Ne, ne, ja imam muža - odgovorila je voditeljka, a onda je Biković objasnio radnju filma:

- Glavni heroji su voditeljka i profesor psihologije, a ona hoće u inat bivšem da se lažno uda i hvata tog profesora psihologije koji je nesnađen.

Republika

Foto: istagram.com/printscreen

Miloš Biković

 

Pre tačno dve godine, na današnji dan, u Srbiji je bilo uvedeno vanredno stanje zbog pandemije korona virusa, a samo nekoliko dana ranije u Beogradu je održana premijera filma "Hotel Beograd", čiji je Biković i producent i glavni glumac. Voditelji Marijana Tabaković i Filip Čukanović upitali su Miloša da li je tačno da je izgubio mnogo novca kao producent, budući da nije bilo prilike da se pomenuti film promoviše i prikazuje u bioskopima.

- Tačno je, to je udarac za producenta. Teško je reći koliko je para tu tačno izgubljeno, kad radite film ne razmišljate o tome, već o tome razmišljate kad treba da ga prodate. A onda shvatite da ne možete da ga prodate, pa govorite kako je to bilo jedno lepo iskustvo, kako vam je drago da ste imali priliku da radite na tome - iskren je, kroz osmeh, bio glumac i dodao:

- Drago mi je da je i publika u Rusiji imala priliku da vidi taj film, svakako je postigao veliki uspeh. I ovaj film sad, "Hoću muža", kad je izašao desio se na početku ove situacije u Ukrajini, nisam imao sreće. Reakcije su odlične, ali nije atmosfera takva da ljudi idu u bioskope kao što su išli ranije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading