DOSTA JE BILO ĆUTANJA: Aleksandra Tomić nakon porođaja otkrila tajnu iz DOMA, Evo kakav je ODNOS Andrije Miloševića i njene majke!

Autor:

Zabava

14.03.2022

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Tomić otkrila kako se slažu njena majka i Andrija Milošević!

DOSTA JE BILO ĆUTANJA: Aleksandra Tomić nakon porođaja otkrila tajnu iz DOMA, Evo kakav je ODNOS Andrije Miloševića i njene majke!

Foto: Instagam printscreen

Andrija Milošević i Sandra Tomić

Tašta Andrije Miloševića nije poput ostalih tašti, rekla je ranije glumčeva devojka, dramska umetnica Aleksandra Tomić.  Od drugih je izdvaja to što gaji specifičan odnos sa budućim zetom, koji joj je prvi put u kuću ušao pre deset godina i već tada ostavio utisak. 

Iako postoji nepisano pravilo po kojem se tašte i zetovi ne vole, u Andrijinom slučaju to nije tako. Sa mamom svoje izabranice odmah je klikuno. Od prvog dana njih dvoje gaje poseban odnos, međusobno razumevanje, a vezuje ih i smisao za humor.  

Tašta Andrije Miloševića poput majke je poznatom glumcu i osnivaču pozorišta Teatar na brdu, a koja je to još veza koja ih spaja otkrila je Tomićeva u ranijim izlaganjima.

- Kada je reč o Andrijinom odnosu sa mojom mamom, to je jedna posebna ljubav i oni se naprosto obožavaju - kazala je glumica, koja se nedavno porodila i Miloševiću rodila sina Relju, piše Story.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading