ANDRIJA MILOŠEVIĆ OTKRIO IME I POL BEBE: Glumac progovorio o ulozi OCA, a već planiraju i drugo dete!

Autor:

Zabava

15.02.2022

20:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Andrija Milošević i Aleksandra Tomić su otkrili ime i pol bebe.

ANDRIJA MILOŠEVIĆ OTKRIO IME I POL BEBE: Glumac progovorio o ulozi OCA, a već planiraju i drugo dete!

Foto: Promo foto

Andrija Milošević i Aleksandra Tomić broje sitno do momenta kada će upoznati svoju bebu, čiji ime i pol nisu želeli da otkrivaju javnosti.

- Nismo krili pol bebe ni u jednom trenutku, samo nismo imali ni želju ni potrebu da izveštavamo javnost o svim detaljima. Čekamo sina, Relju. Ime mu je dao jedan od mojih najboljih drugova, Stevan, s kojim sam krenula u prvi razred osnovne škole još 1990. godine i dan-danas smo nerazdvojni, pa je onda i ime koje je on dao našem sinu još lepše - rekla je Aleksandra za Stori, a Andrija je dodao da želi pored sina da ima i ćerku.

- Voleo bih da imamo i ćerku i sina. Radovati se novom životu, to je nešto najsvetije pod ovim nebom. Imati osećaj smisla i potpune ispunjenosti, to je ono za čim traga svaki dobar čovek. Imam utisak kao kada se pred zoru rađa Sunce, pa pomisliš: Bože, koliko je lepo - priča Andrija i dodaje:

- Apsolutno sam spreman da postanem otac i ne plašim se toga. Želim to i biće. Život vas vodi na razne strane i puteve, a onda prosto dođete do jednog momenta kada pomislite to. U stvari, istinski morate živeti život bez kalkulacija. To je poenta priče. Ne možete kalkulisati ništa, a posebno ne decu. Sve mora da ide iz ljubavi. Nemam pravilo za vaspitavanje dece. Znam kakav ću biti - ja ću se rastoćkati kao topla čokolada prema detetu - rekao je nedavno Andrija, prenosi Blic.rs.

Značenje imena Relja je "onaj koji je vredan kao zlato", "sjajan" i "onaj koji je pun energije", a ovo ime datira vekovima unazad na našim prostorima čineći ga jednim od tradicionalnih imena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Ljiljana

15.02.2022 22:07

Dragi Andrija i Aleksandra: želim Vam svu sreću ovog sveta. Najbitnije da Aleksandra lepo prođe na porođaju, i na svet donese zdravog Anđela Relju. Srećno.