Otkrivena TAJNA duga TRI decenije: Isplivala fotografija sa PRVOG VENČANJA Mime Karadžića, ovo je njegova bivša ŽENA SUNČICA (FOTO)

Autor:

Zabava

16.03.2022

09:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mima Karadžić se svojevremeno oženio, iako ga svi smatraju večitim neženjom, a sad je isplivala i slika sa svadbe od pre tri decenije!

Otkrivena TAJNA duga TRI decenije: Isplivala fotografija sa PRVOG VENČANJA Mime Karadžića, ovo je njegova bivša ŽENA SUNČICA (FOTO)

Foto: ST/D. KADIĆ

Mada ga mnogi smatraju „večitim neženjom“, istina je da je Milutin ‒ Mima Karadžić jednom rekao „da“ pred matičarem. Da je brak potrajao, ove godine bi slavio tri decenije staža.

Naime, Mima je davne 1992. godine u Crnoj Gori upoznao Sunčicu Đurić, koja je letovala u Herceg Novom.Venčali su se u Beogradu, posle nekoliko meseci zabavljanja, na njegovu krsnu slavu, Aranđelovdan.

Slavlje je bilo organizovano u paviljonu „Cvijeta Zuzorić“, a događaj su ispratile „TV novosti“.

Mladoženja je na venčanju nosio teget odelo, a mlada venčanicu roze boje i mašnicu u kosi. Kumovi su im bili Žarko Laušević, Mimin kolega i blizak prijatelj još od studentskih dana, i dramaturg Hajdana Baletić. Nažalost, brak nije potrajao, Sunčica i Milutin su se razveli, a glumac se više nije ženio.

Republika

Foto: PRINTSCREEN/TV NOVOSTI

Mima Karadžić na svadbi sa suprugom!

 

Portal republikasrpska.net pre desetak godina pisao je da bivša gospođa Karadžić radi u marketingu jedne državne firme i tom prilikom naveo je nekoliko zanimljivih podataka.

‒ Sunčica i Mima uzeli su se iz ljubavi i bili su u braku dve i po godine. U početku su živeli na Vračaru, da bi zatim otputovali u Australiju, gde su proveli devet meseci. Po povratku u Srbiju, još nekoliko meseci su živeli zajedno na Dorćolu, a onda su se razveli. Jednostavno, emocije su nestale i njih dvoje su odlučili da stave tačnu na brak i nastave svako svojim putem ‒ preneli su reči neimenovanog izvora koji je, očigledno, bio blizak bivšim supružnicima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading