TIKTOKER DOBIO ŠUGU U HOTELU, PA SPROVEO EKSPERIMENT: Evo koliko su zaista čiste sobe u kojima noćimo!

Autor:

Razonoda

16.08.2023

13:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vrativši se sa odmora, muškarac nije mogao da veruje svojim očima kada je otkrio da ima šugu. Tada mu je prekipelo, pa je kupio UV lampu s kojom je krenuo da sprovodi inspekciju po sobama u kojima boravi. Rezultati su ga iznenadili.

TIKTOKER DOBIO ŠUGU U HOTELU, PA SPROVEO EKSPERIMENT: Evo koliko su zaista čiste sobe u kojima noćimo!

Foto: pixabay.com

Rob je silno razočaran i besan odlučio da sprovede inspekciju

Kada je došao na odmor, tiktoker Rob Adkok nije ni slutio da će se kući vratiti sa šugom. Kako to nije doživeo ni kad je bio dete, bio je užasnut novonastalim zdravstvenim stanjem.

Zbog onoga što mu se dogodilo, ništa više nije želeo da prepusti slučaju, te je kupio UV lampu i rešio je da sprovede eksperiment. Preciznije, ličnu inspekciju hotelskih soba u kojima će boraviti.

Rob je prvo došao na Maltu i zaključio je da je soba u kojoj je boravio relativno čista. Jeste pronašao neke mrlje u toaletu, ali krevet i posteljina bili su čisti, pa je hotel prošao sa pozitivnom ocenom.

 

 

Ipak, drugi hotel u kojem je posle boravio nije prošao tako dobro. Robova UV lampa otkrila je ozbiljne mrlje, tačnije pravu prljavštinu u delu kreveta gde treba da stoji jastuk. Mrlje su, kako je istakao na TikToku, vidljive samo na UV svetlu, što je loše za turiste jer nisu ni svesni na šta će da legnu.

Pored toga, otkrio je mrlje na dušeku, što je još gore najverovatnije mrlje od krvi! Na zidovima je primetio takođe neke fleke i prljavštinu koja mu je uništila prvu impresiju o sobi.

Rob je u toj sobi sproveo inspekciju na samo jednom krevetu. Zašto? Zato što je na njemu spavao njegov prijatelj. On je priznao da nije imao hrabrosti da proveri svoj krevet, kako od muke usled rezultata inspekcije ne bi uveče spavao na podu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading