EVO ŠTA JE U TUŽILAŠTVU REKAO PASTORAK DIDI JANKOVIĆ: Saslušan u tužilaštvu zbog brutalnog prebijanja mladića na Vračaru

Autor:

Hronika

16.08.2023

13:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rokvić je danas saslušan u prisustvu izabranog branioca zbog tuče na Vračaru.

EVO ŠTA JE U TUŽILAŠTVU REKAO PASTORAK DIDI JANKOVIĆ: Saslušan u tužilaštvu zbog brutalnog prebijanja mladića na Vračaru

Foto: printscreen

Stefan Rokvić, sin poznatog biznismena Daniela Rokvića (53) i pastorak pevačice Didi Janković saslušan je danas pred Prvi osnovnim javnim tužilaštvom zbog sumnje da je naneo teške telesne povrede mladiću D.V. pre tri meseca na Vračaru.

Kako je saopštenu u Tužilaštvu, osumnjičenom Rokviću se stavlja na teret da je 13. maja 2023. godine, na teritoriji GO Vračar, u ul. Južni bulevar br. 36, prišao oštećenom koji je stajao ispred trafike kojom prilikom mu je zadao više udaraca u predelu glave i tela, od kojih udaraca je oštećeni pao na zemlju, kada je osumnjičeni nastavio da ga šutira, nakon čega se automobilom udaljio u nepoznatom pravcu ostavljajući oštećenog da leži pored frižidera ispred trafike.

- Operativnim radom policijski službenici su identifikovali osumnjičenog, a isti je pronađen i lišen slobode dana 14.08.2023. godine, kada mu je po nalogu tužioca određeno zadržavanje u trajanju od 48 časova - navodi se u saopštenju Tužilaštva.

Kako se dodaje, on je danas saslušan u prisustvu izabranog branioca kojom prilikom je izjavio da ne priznaje izvršenje krivičnog dela i da ne želi da odgovara na pitanja.

- Nakon saslušanja, tužilaštvo je Prvom osnovnom sudu u Beogradu predložilo da se prema osumnjičenom odredi pritvor zbog sumnje da će uticati na svedoke koji još uvek nisu ispitani, kao i zbog sumnje da bi boravkom na slobodi mogao da izvrši novo ili slično krivično delo, imajući u vidu njegovu raniju osuđivanost - navodi se u saopštenju.

U daljem toku postupka biće ispitan oštećeni, svedoci kritičnog događaja, izvršiće se komparativno veštačenje video snimka, i preduzeće se ostale neophodne dokazne radnje u cilju daljeg procesuiranja osumnjičenog.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading