IVANE, ŠTA TO RADIŠ?! Imamo viral godine, zbog zanosne plavuše u minijaturnom bikiniju OBRAO JE BOSTAN! (VIDEO)

Autor: Republika

Razonoda

31.08.2021

11:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hit snimak sa jedne plaže širi se društvenim mrežama, pošto je glavni protagonista, izvesni Ivan, po svemu sudeći obrao bostan zbog postpuka koji je učinio.

Foto: twitter.com/printscreen

Muškarac telefonom snimao plavušu na plaži

Naime, dotični Ivan koji verovatno nije ni sanjao da će postati internet zvezda, snimao je zanosnu plavušu mobilnim telefon dok je ona izazovno pozirala u minijaturnom kupaćem.

Da će zažaliti zbog svog postupka jasno je iz dela snimka na kojem se čuje ženski glas, ali ne bilo koji, već Ivanove supruge.

- Ivane, šta to radiš - pita ona šokirana, a Ivan još šokantnije odgovara:

- Ćuti, bre.

Iako se ovaj Ivanov potez nikako ne može smatrati džentlmenskim, tviterašima nije smetalo da se slatko nasmeju i jednoglasno se slože da se Ivanu "crno piše" kada dođe kući.

"Ćuti bre, ženo, ne smetaj mi", "Što žene umeju da smetaju kad je najbolje, užas blagi", "Crni Ivane, nadrljao si", "Ništa, snimamo za film", ređali su se komentari ispod snimka, a poslednji je aludirao na scenu iz "Maratonaca" koja je svima poznata.

Sudeći po komentarima, čini se da je Ivan ni kriv ni dužan odneo titulu virala godine sa ovogodišnjeg letovanja.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading