ZAŠTO SAMSUNG OVO RADI? Korisnike telefona IZLUĐUJE jedna stvar, ali kompanija nema nameru to da menja

Autor:

Razonoda

18.09.2023

15:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Već je otkriveno da će Samsung Galaxy S24 imati bateriju kapaciteta 4000 mAh, Samsung Galaxy S24+ bateriju od 4900 mAh, dok će Samsung Galaxy S24 Ultra biti opremljen baterijom kapaciteta 5000 mAh

ZAŠTO SAMSUNG OVO RADI? Korisnike telefona IZLUĐUJE jedna stvar, ali kompanija nema nameru to da menja

Foto: pixabay.com

Južnokorejska kompanija Samsung uporno zadržava istu brzinu punjenja telefona iako su glavni konkurenti u Aziji uveliko poboljšali kod novih telefona te perfomanse.

Iako na adresu Samsunga svakog dana stižu kritike oko brzine, na kompaniju to ne utiče.

Dok Samsungovi kineski konkurenti nude brzine punjenja telefona i do 240 W, Samsung je već neko vreme na punjenju od 45 W.

Verovalo se da će sledeće godine Samsung poboljšati taj segment, ali najnovije informacije ne ukazuju na to.

Kineske verzije Samsung Galaxy S24 serije – Samsung Galaxy S24, Samsung Galaxy S24+ i Samsung Galaxy S24 Ultra dobili su CCC sertifikate u Kini.

Republika

Foto: pixabay.com

 

Prema informacijama koje su dostupne na ovim sertifikatima, otkriveno je da će svi modeli zadržati istu brzinu punjenja kao i prethodnici.

Tako sertifikati otkrivaju da će Samsung Galaxy S24 (SM-9210) stići s podrškom za brzo punjenje od 25 W, dok će Samsung Galaxy S24+ (SM-S9260) i Samsung Galaxy S24 Ultra (SM-9280) podržavati brzo punjenje od 45 W, baš kao i prethodnici prenosi Bajtbox.

Moguće je da Samsung softverski, na neki način, skrati vreme punjenja telefona, ali iako se to desi, radiće se o neznatnom poboljšanju.

Podsećanja radi, sva tri modela iz Galaxy S23 serije u potpunosti se mogu napuniti za oko sat vremena.

Već je otkriveno da će Samsung Galaxy S24 imati bateriju kapaciteta 4000 mAh, Samsung Galaxy S24+ bateriju od 4900 mAh, dok će Samsung Galaxy S24 Ultra biti opremljen baterijom kapaciteta 5000 mAh.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading