Održiv, električni, inovativan - upoznaj i postani vlasnik automobila koje pruža iskustvo budućnosti

Autor: Republika

Razonoda

30.06.2022

14:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Otkako se pojavio na tržištu, električni BMW i3 postao je sinonim za vozilo po meri potreba savremenog sveta u kome živimo. Ovo električno vozilo futurističkog dizajna donosi inovativne tehnologije, nultu emisiju izduvnih gasova i sve što je potrebno za savladavanje izazova moderne mobilnosti.

Održiv, električni, inovativan - upoznaj i postani vlasnik automobila koje pruža iskustvo budućnosti

Foto: M. M.

Ako želite da vam automobil bude saveznik na svakom putovanju, da vas informiše i vodi gde želite, i3 je pravi izbor. Njegov stil, dizajn i tehnološke performanse učiniće da vožnja BMW i3 bude iskustvo budućnosti nadohvat ruke.

Inovativni dizajn & tehnologija

Vozilo koje odlikuje izrazita individualnost i koje funkcionalnim detaljima, održivim materijalima i karakterom enterijera postavlja trendove. BMW i3 dolazi na odgovarajući način opremljen tehnologijom koja vozaču čini život lakim. Komandna tabla dolazi sa sa hi-tech ekranima umesto konvencionalnih brojčanika i uz veliki digitalni displej u centru table.

Pametno pakovanje

Nemojte da vas zavaraju kompaktne dimenzije BMW-a i3, jer inteligentno pakovanje znači da je automobil prilično prostran s obzirom na njegovu veličinu. Prostori za odlaganje uključuju držače za čaše, otvor ispod prednjeg naslona za ruke, pretinac za rukavice sa poklopcem i još jedan prostor u sredini kontrolne table.

Foto: M. M.

BMW i3

Prtljažnik vozila je 260 litara, ali nema tovarnog pojasa za podizanje teških predmeta, a zadnja sedišta su podeljena na pola, što omogućava njegovo proširenje. Sa oborenim zadnjim sedištima, i3 nudi maksimalnu nosivost od 1.100 litara

Performanse električnog motora - novo iskustvo vožnje

Performanse su nešto što i3 ne nedostaje - električna verzija može da ubrza od 0-100 km/h za 7,3 sekunde, a sve to bez ikakve buke motora, što donosi jedno novo, zanimljivo iskustvo za vozače. Vozilo smanjuje brzinu od 0-100 km/h na 6,9 sekundi, dodatno pojačavajući iskustvo.

Moderna mobilnost u tišini

BMW i3 ima sve što vam je potrebno da savladate sve izazove moderne mobilnosti - i da ih nadmašite u tišini. Puni 80 posto svoje visokonaponske baterije na stanici za brzo punjenje za oko 45 minuta. Njegovo inteligentno upravljanje energijom čini ga fleksibilnim i izuzetno efikasnim, kako u gradskom saobraćaju tako i na dalekim putovanjima.

Održivost kao vodilja

Održivost je protkana u svakom segmentu i čitav životni ciklus automobila strukturiran je po principu maksimalnog očuvanja resursa i održivosti. Egzotični i obnovljivi materijali u pojedinim verzijama unutrašnjosti vozila poput drveta eukaliptusa upotpunjuju prijatni ambijent i prate upravo načelo održivosti proizvođača.

Foto: M. M.

Unutrašnjost BMW-a i3

Kako postati vlasnik BMW i3

U našoj zemlji još uvek se ne vozi veliki broj električnih automobila, pre svega zbog njihove cene. U januaru ove godine Vlada Srbije donela je uredbu o subvencionisanju vozila, koja se odnosi na kupovinu novih ekoloških, električnih i hibridinih vozila, a pravo na novac imaju fizička i pravna lica, kao i preduzetnici.

Do 5. jula, vlasnik novog i3 modela može postati i srećni dobitnik u velikoj nagradnoj igri koju organizuje kompanija VODAVODA. Kupovinom omiljenih VODAVODA pakovanja u vrednosti većoj od 200 dinara i slanjem SMS poruke na broj 3322 sa tekstom: VODAVODA, brojem brojača fiskalnog računa i imenom, prezimenom i mestom prebivališta, svi igrači ostvaruju mogućnost da postanu vlasnici ovog fantastičnog četvorotočkaša, pored brojnih drugih vrednih nagrada, dok VODAVODA i na ovaj način demonstrira svoj odnos prema okolini i promoviše inteligentna rešenja za očuvanje prirode.

Komentari (1)

Loading
Milan Zivanovic

30.06.2022 15:39

NAdam se da ce ovaj auto pronaci put do moje garaze.. Pozdrav iz Krusedola!