ŽENA OTKRILA SKRIVENI DEO U FRIŽIDERU KOJI IZAZIVA SMRAD: Odmah je apelova da TO proverimo, šokiraćemo se!

Autor: M.O.

Lifestyle

26.02.2024

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo morate da proverite.

ŽENA OTKRILA SKRIVENI DEO U FRIŽIDERU KOJI IZAZIVA SMRAD: Odmah je apelova da TO proverimo, šokiraćemo se!

Foto: Shutterstock

Da li vam se ikada desilo da osetite neprijatan miris iz svog frižidera, ali nikako ne možete da pronađete uzrok? Jedna žena je imala isti problem i otkrila je skriveni odeljak u svom frižideru koji je stvarao neprijatan miris.

Video koji je podelila na Tik Toku postao je viralan, a mnogi korisnici su priznali da nisu ni znali za postojanje ove skrivene pregrade.

 

 


Na snimku se vidi kako žena izvlači posudu sa zadnje strane frižidera i otkriva crevo koje je teklo niz zadnji deo, uzrokujući neprijatan miris. Prema njenim rečima, ova posuda se nalazi na zadnjoj strani frižidera i vrlo verovatno je uzrok neprijatnog mirisa. Preporučila je da izvučete frižider malo prema napred, proverite donji deo i pronađete cev koja teče prema dole, jer sve što curi u frižideru trebalo bi da isteče u tu posudu.

Korisnici Tik Toka iznenađeni su ovim otkrićem i priznali su da nisu ni znali za postojanje ove skrivene pregrade.

 

 

- Ne mogu da verujem da tek sada saznajem za ovo - Jedna korisnica je napisala.

- Odmah sam otišla do kuhinje da proverim ovo i stvarno je tako. Grozno je smrdelo - dodala je druga.

Čišćenje skrivenog dela frižidera

Žena koja je otkrila ovaj skriveni uzrok neprijatnog mirisa u frižideru savetovala je korisnike da redovno čiste ovaj deo kako bi izbegli neprijatne mirise. Ona je istakla da je njen miris nije bio toliko loš jer je njen frižider bio nov, ali je ipak uspela da ga očisti i ukloni uzrok neprijatnog mirisa. Naglasila je da je važno redovno čistiti ovu skrivenu pregradu kako bi se izbegli neželjeni mirisi.

Ovo otkriće pokazuje koliko je važno redovno čišćenje i održavanje svih delova frižidera, uključujući i skrivene pregrade koje mogu biti uzrok neprijatnih mirisa. Nadamo se da će ovo iskustvo podstaći druge korisnike da detaljnije istraže svoje aparate i održe ih čistim, čime će sprečiti neprijatne mirise u budućnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading