PRIBLIŽILA SE CVETU KAKO BI SE USLIKALA, A ONDA JE USLEDIO UŽAS: Zbog OVOGA je njeno lice u KATASTROFALNOM stanju (VIDEO)

Autor: M.O.

Lifestyle

11.02.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hana je htela lepu fotografiju za uspomenu, a onda je nastao haos.

PRIBLIŽILA SE CVETU KAKO BI SE USLIKALA, A ONDA JE USLEDIO UŽAS: Zbog OVOGA je njeno lice u KATASTROFALNOM stanju (VIDEO)

Foto: youtube/printscreen/hannahstocking

Hana Stoking, cenjena američka komičarka i internet senzacija, ponovo je izazvala veliku pažnju svojih 26 miliona pratilaca na Instagramu.

Njena poslednja objava, u kojoj, kako se tvrdi, udiše pčelu dok uživa u mirisu cveta, izazvala je pravu buru reakcija i sumnji među njenim obožavaocima.

Republika

Foto: youtube/printscreen/hannahstocking

Hani je navodno pčela ušla u nos

Brzo je postala viralna, privukavši više od 18,5 miliona pregleda na Instagramu. Mnogi su ostali zbunjeni i podeljeni u mišljenju da li je Hana doživela neobičan incident ili je sve deo njenog komičarskog repertoara, što nije tako retko. 

Ona je podelila fotografiju nakon incidenta, gde se vidi njeno natečeno lice

Komentari pratilaca su bili raznoliki, s jednim korisnikom koji je izrazio sumnju i dobio najviše lajkova, dok su drugi izneli svoje teorije o tome kako je snimak verovatno rezultat vešte montaže i upotrebe šminke.

Montaža ili stvarnost?

Odgovor Hane Stoking na ove sumnje još uvek nije poznat, ostavljajući mnoge u neizvesnosti. Dok mnogi veruju da je snimak proizvod vešte montaže i komičarskog talenta Hane Stoking, postoji mogućnost da je situacija zaista bila stvarna, što dodatno intrigira njene pratioce.

Hana Stoking je poznata po svom smislu za humor i veštim skečevima, stoga nije iznenađenje što njeni pratioci pažljivo analiziraju svaki njen potez, uključujući i ovaj kontroverzni snimak sa pčelom.

U svakom slučaju, jedno je sigurno - Hana Stoking i dalje uspeva da zadrži pažnju svoje publike svojim zabavnim i nekonvencionalnim pristupom društvenim mrežama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading