KAKAV ŠOK! Odbojkašica OSTALA BEZ GRUDNJAKA na crvenom tepihu! Svi su ZANEMELI!

Autor:

Sport

11.02.2024

16:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prisutni su ostali zaprepašćeni.

KAKAV ŠOK! Odbojkašica OSTALA BEZ GRUDNJAKA na crvenom tepihu! Svi su ZANEMELI!

Foto: printscreen/instagram.com

Kajla Simons, koja je prozvana "najseksi odbojkašicom na svetu", ponovo je uzburkala društvene mreže svojim provokativnim izdanjem.

Amerikanka je prisustvovala crvenom tepihu događaja koji je organizovao magazin Maxim, obučena u tesnu tamnu haljinu koja je malo toga ostavila mašti. Ova 23-godišnjakinja podelila je nekoliko fotografija haljine na svom "Instagram" profilu, gde je prati preko milion ljudi.

 

 

Na drštvenim mrežama redovno objavljuje seriju glamuroznih slika, kao i video klipove na kojima pozira ispred ogledala i pleše.


Ovo nije prvi put da je Kajla oduševila svoje fanove nekim provokativnim izdanjem. Nedavno je zapalila društvene mreže svojim izgledom na nastupu repera Fjučera u Las Vegasu, gde je svojim plesom u zagrevanju za koncert privukla pažnju prisutnih.

Takođe, skoro je oduševila fanove pozirajući u bikiniju ležeći na krevetu. Pored toga, završila je i svoj putopisni video blog nakon poseta u Ženevu, Pariz, Nicu, Tokio i Havaje, gde je takođe pokazala izazovne poglede u selfijima u kupaćem kostimu.

Kayla je nekada igrala odbojku za Univerzitet Marshall, ali je trenutno neaktivna. Karijeru je promenila i postala model, kao i ličnost na društvenim mrežama. Njen prelazak sa sportskog terena na modne piste i društvene mreže privukao je pažnju javnosti, a njen život izvan terena odbojke postao je podjednako intrigantan kao i njen sportski put.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading