STAVITE OVAJ ZAČIN NA PROZOR I GLEDAJTE KAKO VAM SE PUNI NOVČANIK: Naši STARI su to praktikovali kako bi uvek imali NOVCA!

Autor: M.O.

Lifestyle

11.02.2024

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Magičan trik sa kojim ništa ne gubite ako pokušate.

STAVITE OVAJ ZAČIN NA PROZOR I GLEDAJTE KAKO VAM SE PUNI NOVČANIK: Naši STARI su to praktikovali kako bi uvek imali NOVCA!

Foto: shutterstock

ciganka
Ako primetite da vam novac poslednjih vremena nekako brzo izmiče iz ruku, postoji jednostavan način da to promenite.
 

Potrebna vam je so

Republika

Foto: shutterstock

Začin koji vam je u kućinji će vam poslužiti za trik
 
Sve što vam treba je jedna namirnica koju svakako imate u svojoj kuhinji. Posipajte malo soli po podprozorskim daskama i ostavite je da deluje dok ne primetite poboljšanje u finansijskoj situaciji. Kada primetite promenu nabolje, vreme je da uklonite so. Nikako je nemojte dirati rukama, već je očistite metlom ili krpom i stavite u kesu. Odnesite je daleko od kuće i ili je zakopajte ili bacite u kontejner.

Sakrijte kantu za smeće

Kanta za smeće ne bi trebalo da bude vidljiva na očiglednom mestu. I nikako nemojte ostavljati otvorenu kantu. Smestite je u kuhinjski ormar, ispod sudopere ili u drugi kuhinjski element, ili u ostavu. Otvorena kanta za smeće može privući lošu energiju kada je reč o novcu.

Napunite posudu za voće

Posuda puna voća simboliše izobilje. Zato je napunite raznovrsnim voćem i držite na trpezarijskom stolu ili na radnoj površini u kuhinji. Prema verovanju, ovo će osigurati da vam sto uvek bude pun hrane i da vam neće nedostajati novca.

Gajite ruzmarin

Kupite saksiju sa ruzmarinom i gajite ga kao sobnu biljku, jer se veruje da privlači novac i blagostanje u kuću. Postoji verovanje da grančica ruzmarina okačena iznad ulaznih vrata kuće štiti dom od negativne energije i privlači sreću.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading