DEVOJKA IZ BOSNE SLUČAJNO ZAVRŠILA NA SNIMANJU NAJPOPULARNIJE TURSKE SERIJE: "Onda dolazi trenutak kad sam se OSRAMOTILA" (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čak je i slikala tursku glumicu, a nije odmah shvatila o kome se radi.

DEVOJKA IZ BOSNE SLUČAJNO ZAVRŠILA NA SNIMANJU NAJPOPULARNIJE TURSKE SERIJE: "Onda dolazi trenutak kad sam se OSRAMOTILA" (VIDEO)

Foto: TikTok/bellmq

TikTokerka Belma Hajradinović živi u Istanbulu i uči turski jezik. Kao obožavateljka turskih serija često je obilazala destinacije na kojima se snimaju trenutno najpopularnije serije u toj državi. Ovoga puta, desila joj se jedna zanimljiva situacija jer je sasvim slučajno "upala" na set i tom prilikom nije prepoznala jednu od najpopularnijih glumica u Turskoj, Serenu Serkai koja glumi u seriji Porodica.

Videi nosi naziv "Kako sam se osramotila pred jednom od najpoznatijih turskih glumica?"

- Jutros sam otišla u radnju sa dečijim stvarima i videla sam gužvu, ali nisam skontala zašto je i o čemu se radi, mislila sam ljudi kupuju stvari za decu. Tako, ja se motam tu okolo sa tim ljudima, ja tada nisam ni znala zašto su tu, razgledam stvari. Ja sam čak i slikala stvari po radnji (pokazuje sliku popularne glumice u pozadini). To je Serena, motala sam se oko nje. Mislila sam da sedi prodavačica, kako je uopšte moguće da osoba koja je bila na setovima apsolutno ne skonta da je završila na setu za seriju. Inače, ta radnja se nalazi u sklopu moje rezidencije te sam ja samo sišla dole, u prvu radnju sa dečijim stvarima, jer smo krenuli na rođendan. Oni koji me prate, znaju da to nije prvi put da se zadesim na snimanju turske serije, upravo u zgradi u kojoj živim jer se ovde dosta serija snima. Ovako nešto nisam mislila da će se desiti, dolazi trenutak moje sramote kada sam izabrala igračku i dolazim na kasu - rekla je ona u videu koji je objavila na TikToku.

Potom se nalazi lice u lice sa turskom glumicom.

- Stavljam na kasu, uzimam novčanik i dižem glavu, vidim ova mi poznata odnekud, ali u tom trenutku ne znate da li je realnost ili san. Šta ona radi, sedi gleda u mene i kaže da ne radi ovde. Ništa ja tako gledam, da li je san, šta se dešava i kažem joj "Dobro", okrenem se. Mislim, znam ko si moja reakcija užas, trebala sam bolje da odreagujem, šta znači reći nekome "Okej". Ja se i dalje tu motam sa tom igračkom, pokušavajući da nađem ko radi u toj radnji. Kada sam napokon otišla da platim tu igračku, kada sam krenula da izađem, neko od njihove ekipe mi je otvorio vrata i ja sam razmislila da ne želim da je osramotim, ona je velika zvezda u Turskoj, ispalo je da je ne znam ko je ona, ja sam joj glasno rekla "Hvala", kao da misle da sam stranac, iako jesam. Htela sam da oni znaju da sam stranac. Bila je jako fina, ja sam ta koja je loša odreagovala, kome se ovo dešava, sem meni, ali bio mi je osećaj...Nisam se slikala sa njom - pojašnjava devojka dodatno.

@bellmq

Inače radi se o seriji Aile (porodica) ☺️ recite mi se da se i vama dešavaju ovako lude stvari 🙈

♬ original sound - Belma Hajradinovic

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading