OVA DEVOJKA IMA NAJLEPŠE OČI NA SVETU: Jedna u MILION rađa se ovakva, kada ih otvori SVI SAMO GLEDAJU U NJU (FOTO/VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojka anđeoskog lika.

OVA DEVOJKA IMA NAJLEPŠE OČI NA SVETU: Jedna u MILION rađa se ovakva, kada ih otvori SVI SAMO GLEDAJU U NJU (FOTO/VIDEO)

Foto: TikTok/megadck

TikTok je postalo mesto gde svi mogu da vide nešto novo i saznaju drugačije informacije, otkriju talente i ono po čemu su posebni. Sve do najudaljenijih krajeva planete stižu vesti i priče, a Amerikanka Megan Megs Ričmond postala je internet senzacija zahvaljujući svojim neverovatno lepim svetloplavim očima.

Megan, koja dolazi iz Majamija, postala je popularna na društvenim mrežama nakon što ju je teksaški preduzetnik i influenser Roham Faroki slučajno sreo na ulici. Njene oči ostavile su snažan utisak na njega, pa ju je zamolio da je snimi. Njegov snimak, na kojem devojka pokazuje svoje prelepe oči, pregledan je preko 50 miliona puta.

Foto: TikTok/megadck

Devojka sa najlepšim očima


Zahvaljujući svojim očima postala popularna na društvenim mrežama i počela je da zarađuje novac na taj način. Plave oči je nasledila od roditelja - kako od majke, tako i od oca, iako su njihove nijanse nešto drugačije. Njen otac je pola Britanac, pola Irac, dok njena majka ima nemačke i švedske gene. Zanimljivo je da su upravo ove zemlje poznate po visokom procentu ljudi sa plavim očima, a Evropljani se najčešće rađaju sa ovom bojom očiju.

Statistika pokazuje da samo 8-10 odsto svetske populacije ima plave oči, ali izrazito svetloplava nijansa očiju kakvu ima Megan je još mnogo ređa. Megan često ističe da ima "godžo" oči, aludirajući na lika Satoru Godžu iz japanske manga serije, koji takođe ima identičnu nijansu očiju, prenosi "Espreso".
@megadck

I know I’m always late to sounds

♬ jennifer tilly please destroy me - me

Oduševila je ljude svojom neobičnom bojom očiju, a neki su se pitali koliko bi tek bila lepa kada bi bila plavuša.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading