OVAJ TRIK SA ULJEM ĆE VAM SAČUVATI NOVAC: Kupovaćete ga JEDNOM mesečno i manje, ako ga TAKO dozirate! (VIDEO)

Autor: M.O.

Lifestyle

08.04.2024

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isprobajte ovaj trik već danas.

OVAJ TRIK SA ULJEM ĆE VAM SAČUVATI NOVAC: Kupovaćete ga JEDNOM mesečno i manje, ako ga TAKO dozirate! (VIDEO)

Foto: shutterstock

Na TikToku možemo naći pregršt zanimljivih saveta i trikova koji nam mogu poslužiti u svakodnevnom životu. 

Sada je jedna korisnica te mreže podelila savet koji će obradovati sve one koji vole da održavaju domaćinstvo i gledaju da sebi olakšaju posao. 

Zaštiti čep u ulju smo većinom bacali, ali istina je da on služi za doziranje ulja na lek na efikasan način. 

Potrebno je da izvadite čep i okrenete naopčke, a zatim ga ponovo vratiti u flašu. Tako ćete sprečiti curenje ulja i nepotrebno preterano trošenje. 

 

Jedinstven i genijalan trik domaćice treba da što pre počnu da praktikuju kako bi pre svega uštedele novac i sprečile da ulje iscuri i tako napravile dupli posao. 

Komentari ispod snimka su odali oduševljenje i želju da se ova metoda odmah isproba. Drugi su rekli da su u šoku kako mi nismo znali za ovo pre. 

- Nemojte izvaditi taj jezičak do kraja kada ga otvorite, samo ga otvorite, ali ga nemojte uklanjati, tako ja već dugo radim - rekla je jedna korisnica ispod u komentaru.

Društvene mreže poput TikToka su postale jedinstvene platfome gde i pored raznoraznih gluposti, možemo pronaći nešto korisno što će nam zaista služiti. 

Saveti poput ovog o korišćenju zaštitnog čepa flaše ulja dobijaju veliku pažnju jer nude praktična rešenja za svakodnevne izazove u domu. Saznanja o jednostavnim, ali efikasnim trikovima često izazivaju oduševljenje i podstiču ljude da ih primene u praksi.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading