IZ MALENOG GRUDNJAKA SVE SE PROSULO: I "centar" je jedva pokriven, dok OPASNA MANEKENKA folira pogled u daljinu (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Razbarušena kosa i pogled u daljinu učinili su situaciju još napetijom za muški rod.

IZ MALENOG GRUDNJAKA SVE SE PROSULO: I "centar" je jedva pokriven, dok OPASNA MANEKENKA folira pogled u daljinu (FOTO)

Foto: Printscreen/https://www.instagram.com/emrata/

Emili Ratajkovski je američka manekenka, glumica, i autorka koja je postala poznata nakon svojih pojavljivanja u popularnim muzičkim spotovima i ulogama u filmovima. Rođena u Londonu, dok je Emili odrasla u Kaliforniji gde je kao dete imala priliku da se oproba u različitim aktivnostima, od fudbala do baleta, pre nego što se odlučila da krene putem glume i modelinga.

Emili je svoj uspon započela pojavljivanjem u muzičkim spotovima za pesme "Blured Lines" Robina Tika i "Love Somebody" grupe "Maroon 5". Nakon toga, radila je za poznate modne brendove kao što su Mark Džejkobs i DKNY, čime je dodatno učvrstila svoj status u svetu mode. Kao glumica, istakla se ulogama u filmovima poput "Gone Girl", "In Darkness" i "Entourage", gde je pokazala svoj talenat i stekla veliku popularnost.

Foto: Instagram/emrata

Emili je poznata i po pojavljivanju u muzičkim spotovima

Danas, ona je pravi se*s simbol i ikona stila koju kopiraju velike zvezde kako domaće tako i strane. Emili Ratajkovski je svojom harizmom, talentom i stilom osvojila svet modelinga, glume i mode, te se njen uticaj i popularnost konstantno širi. Na društvenoj mreži Instagram često se osmeli i podeli neku provokativniju fotografiju, a i ovoga puta prešla je svaku granicu. U plavom bikiniju sa velikim brojem crvenih srca, Emrata je pozirala dok su grudi bile jedva pokrivene minijaturnim materijalom. Raspaljuje maštu!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

Razbarušena kosa i pogled u daljinu učinili su situaciju još napetijom za muški rod koji sigurno ni ovoga puta nije ostao ravnodušan.

Kako vam se dopada ovakva Emrata?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading