MUŽ I JA SMO NEPRESTANO BILI BOLESNI, A ONDA SMO PODIGLI POKLOPAC SA KAZANČETA: Ono što našli u WC šolji PREVRNULO im je želudac za sva vremena! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neki su savetovali da odmah uzmu sirće i sve operu.

MUŽ I JA SMO NEPRESTANO BILI BOLESNI, A ONDA SMO PODIGLI POKLOPAC SA KAZANČETA: Ono što našli u WC šolji PREVRNULO im je želudac za sva vremena! (FOTO)

Foto: tiktok/@jungleberry9

Jedna žena nije mogla da shvati zašto se njen suprug i ona uvek razboljevaju, sve dok nije otkrila krivca. Međutim, kada je počela da traži razlog, pogledala je i u kazanče od WC šolje.

- Moj suprug i ja smo se osećali loše. Upravo smo otkrili ovo u rezervoaru naše WC šolje. Šta treba da uradimo? Cevi i unutrašnjost rezervoara bili su skoro potpuno prekriveni crnom buđi, dok je voda unutra imala masni sloj na površini. Odakle uopšte da počnem? -  objasnila je u okviru jednog videa.


Ljudi su brzo komentarisali snimak, a većina ih je savetovala:

 - Definitivno zamenite. Dezinfikujte svoj dom i proverite da li imate crnu buđ i na drugim mestima (verovatno je imate).

- Ovo je uobičajeno, ispraznite rezervoar (isključite vodu i ispraznite), operite ga sirćetom i napunite ponovo.

- Kupite tablete sa izbeljivačem koje ćete staviti u rezervoar, onda sve dobro istrljate.

- Trebalo bi da ispraznite vodu i očistite unutrašnjost WC šolje, a kada završite, napunite je vrelom vodom i isperite je tri ili četiri puta - nizali su se komentari ispod videa koji je objavljen na TikToku, piše "San".

Foto: tiktok/@jungleberry9

Buđ u kazančetu zbog koje se par razboleo

Žena je potom objasnila da je zapravo poklopac taj koji je zadržao buđ.

Drugi su je takođe nagovarali da potraži profesionalnu pomoć - kako od vodoinstalatera, tako i od lekara.

- Niko u ovom videu ne razume koliko je izloženost buđi loša - napisao je jedan. 

Simptomi izloženosti crnoj buđi uključuju kijanje, kašalj, crvene oči i začepljen nos. Takođe, možete imati svrab nosa ili grla, kao i suvu ili kožu koja se ljušti. Može se lečiti  sprejevima za nos ili nekim drugim načinima u dogovoru sa doktorima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading