SVAKO JUTRO GODINU DANA JE PILA TOPLU VODU SA LIMUNOM NA PRAZAN STOMAK: Na OVE promene je zanemela - dejstvo kao ČAROBNI napitak!

Autor: N.J.

Lifestyle

02.01.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Postoje tri dobrobiti ovog pića za organizam zbog kojih se iznenadila.

SVAKO JUTRO GODINU DANA JE PILA TOPLU VODU SA LIMUNOM NA PRAZAN STOMAK: Na OVE promene je zanemela - dejstvo kao ČAROBNI napitak!

Foto: shutterstock

Devojka koja je pila toplu vodu sa medom i limunom svaki dan godinu dana i tvrdi da je videla veliku promenu u svom telu. U nastavku je objasnila šta je primetila.

- Do pre nekoliko godina, piće od meda i limuna je bilo nešto što sam kupovala u paketu u apoteci kada sam bila u "smrtnim" mukama zbog velikog gripa. Naravno, ti mali paketići nisu mnogo pomogli, pa sam bila skeptična kada sam započela ceo ludi izazov. Naravno, ispijanje pravog limunovog soka i meda u toploj vodi je potpuno drugačije iskustvo, i uz svu hajku oko toga, krenula sam u 12 - mesečnu potragu da vidim da li je zaista tako čudesno kao što trend kaže - istakla je za "Elephant Journal". 

1. Nisam imala prehladu, grip ili gastro-bolest cele godine

- Bukvalno. Kad bolje razmislim, ovo me zapravo izluđuje. Celog života sam imala serijsku upalu krajnika i uvek mi se činilo da pokupim sve što dešava oko mene. Sa velikom porodicom, uključujući mnogo male dece, uvek postoji neko ko se razboli. Bilo je dana koje sam potpuno preskočila, i iako sam ponekad osećala rane znake bolesti (previše kijanja tokom dana, iscrpljenost, dodatni umor, sumnjivo krčanje u stomaku), bolest se nije širila. Naravno da sam imala dane kada sam umorna i kada sam imala glavobolju, ali nemam razloga da pišem o tome.

Foto: shutterstock

Devojka koja je pila toplu vodu sa sa medom i limunom svaki dan godinu dana, tvrdi da je videla veliku promenu u svom telu

2. Više mi ne treba kafa i postala sam jutarnja osoba

- Buđenje koje dobijem od limuna i meda ujutru je postalo nešto za čim žudim i ne ostavlja mi glavobolje ili zastrašujući pad kofeina. Takođe, imam više energije. Nekada mi je trebalo najmanje sat vremena da otvorim drugo oko i prestanem da gunđam na ljude kao pećinska žena, ali sada nerviram ljude, jer postavljam duboka filozofska pitanja dok su još u kuhinji rano ujutru.

3. Ljudi oko mene postaju zdraviji - najveća nagrada

- Dakle, ovo je trajalo najduže: ubeđivanje moje porodice da med i limun mogu da spreče grip. Ali, nakon što sam izigravala medicinsku sestru i dala im svoj magični napitak kada im je bilo najgore, konačno mogu da vidim njegove prednosti. "Vau! To je odmah pomoglo!" Tako je dobro znati da mogu pomoći svojim voljenima da se osećaju bolje kroz nešto tako jednostavno i pristupačno. Postala sam neka vrsta medicinske sestre sa jednim trikom, i to je sjajno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading