BILA SAM MRTVA 40 MINUTA I MOJ DUH JE OTIŠAO KOD NJE: Otkriva šta je sve videla dok su lekari OČAJNIČKI pokušavali da je spasu

Autor: N.J.

Lifestyle

30.12.2023

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lekari su rekli da ima šest odsto šanse da preživi.

BILA SAM MRTVA 40 MINUTA I MOJ DUH JE OTIŠAO KOD NJE: Otkriva šta je sve videla dok su lekari OČAJNIČKI pokušavali da je spasu

Foto: Facebook

Kirsti Bortoft se radovala noćnom izlasku sa svojim partnerom Stuom. Potom je našao kako leži razrogačenih očiju u dnevnoj sobi i ne reaguje na dozivanje.

Otkrio je da je bila klinički mrtva 40 minuta - dok su lekari očajnički pokušavali da joj spasu život.

Ona je sedela na sofi, otvorenih očiju i "beživotna" - i tvrdi da je njen verenik rekao da je njena koža imala "čudne" heksagonalne šare svuda. Ubrzo je prebačena u bolnicu jer je prestala da diše, a lekari su njenim najbližima rekli da ima samo šest odsto šanse da preživi. Kirsti je doživela srčani zastoj i zbog sopstvene bezbednosti je stavljena u medicinski indukovanu komu, a njenoj porodici je rečeno da "očekuju najgore".

Ipak, čuda se dešavaju, i ona je vraćena u život. Tvrdi da se dogodilo nešto "magično" zbog čega je spašena.

Foto: Shutterstock

Žena je bila klinički mrtva 40 minuta

Pre nego što se sve ovo dogodilo, njen suprug prošao je kroz agoniju. Ispričala je šta je uradio kada ju je pronašao u dnevnoj sobi.

- Spustio me je na pod i započeo reanimaciju dok je telefonirao na 911. Nažalost, nakon stabilizacije, ponovilo se isto i srce mi je toliko lupalo da bi na kraju stalo i popustilo. Prvo veče je bilo presudno i nije izgledalo dobro, Stjuu je rečeno da se pripremi da ne uspe - ali on nije imao ništa od toga.

Sledećeg dana, Stu je insistirao da je vidi putem video poziva i rekao joj da će se venčati kada ona izađe iz bolnice.

Kirsti je rekla da je te noći bila u hitnoj pomoći i da je stavljena u komu kako bi se srce stabilizovalo.

- U ovom trenutku niko nije znao šta se dešava osim moje uže porodice, ali moj prijatelj vidovnjak je stupio u kontakt sa mojom sestrom i pitao je šta se dešava. Rekla je da je moj duh u njenoj prednjoj sobi i zamolila sam je da napiše spiskove za moje dečake i tatu. Sestra joj je rekla da sam u bolnici i da se borim za život, a navodno sam tamo bila više od dva sata. Rekla sam (svojoj prijateljici) da mi se telo raspada i nisam mislila da mogu da se vratim u njega, ali ona je bila stroga prema meni i rekla mi je da se vratim. U međuvremenu, u bolnici, mojoj porodici je rečeno da se pripremi za kraj - rekla je ona.

Dok je bila u komi, Stu je želeo da učini sve što je mogao da pomogne.

Pre toga, Kirsti je živela u Španiji 2011. godine. Zbog njene prošlosti, Stu je stupio u kontakt sa grupama za meditaciju i razgovarao sa prijateljima za koje Kirsti tvrdi da su "pokrenuli talas isceljenja", piše "San".

- Ljudi širom sveta su se pridružili da se mole i meditiraju. 

Sledećeg jutra lekari su odlučili da Kirsti izvuku iz kome i prate njen napredak.

- Došla sam i odmah potražila Stu. Počela sam da plačem i iako nikada nisu razumeli zašto se to dogodilo, postala sam medicinski istraživač. Postoji samo još jedan slučaj kao što je moj u kojem je osoba preživela bez ikakvih problema.

Nakon nekoliko dana, Stu je postavio veliko pitanje kao što je obećao i sada je par presrećan.

- Shvatila sam da ti ne umireš, samo tvoje telo ide dalje i da moja misija ovde još nije završena. Bez tame ne znate šta je svetlost i verujem da smo tu da probudimo, rastemo i pročistimo naše vibracije - objasnila je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading