KUPIO JE IZGUBLJEN KOFER ZA 180 EVRA: Kada ga je otvorio šokirano je gledao neverujući kako se OVO desilo! (FOTO/VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istakao je da bi trebalo proveriti da li je sve ovo original.

KUPIO JE IZGUBLJEN KOFER ZA 180 EVRA: Kada ga je otvorio šokirano je gledao neverujući kako se OVO desilo! (FOTO/VIDEO)

Foto: TikTok/abandonedexplosquad

Jedan momak po imenu Darik izuzetno je popularan na društvenim mrežama, a nedavno je podelio svoje uzbudljivo iskustvo sa aukcije gde je kupio izgubljen prtljag. Ovaj ljubitelj avantura otkrio je pravu malu riznicu u koferu koji je kupio za 180 evra. Kofer je spolja izgledao skupoceno, a kada ga je otvorio dočekalo ga je pravo iznenađenje.

Šta ima u koferu?

Kada je otvorio kofer, Darik nije mogao da veruje svojim očima. Pronašao je iPad koji je sam po sebi već vredeo više od uloženog novca. Ali, to nije bio kraj iznenađenjima. Unutar kofera nalazila se gomila brendirane odeće sa etiketama, kao i luksuzni Luj Viton novčanik, Prada torbica i Guči sat. Ovo otkriće definitivno je opravdalo Darikov osmeh koji nije skidao sa lica.

Foto: TikTok/abandonedexplosquad

U koferu je pronađen i luksuzan novčanik


Međutim, Darik nije mogao da se ne zapita da li su pronađene stvari originalne, te je najavio da će proveriti njihovu autentičnost. Snimak ove avanture postao je viralan, sa preko 360.000 pregleda i mnoštvom komentara. Dok su neki korisnici bili šokirani činjenicom da se izgubljeni prtljag nudi na aukcijama pre nego što su vlasnici potraženi, drugi su izrazili sumnju u autentičnost snimka. Ipak, bilo je i onih koji su istakli da je Darik višestruko vratio uloženi novac, te su mu uputili pohvale.

Ova priča pokazuje sve neobične situacije koje se dešavaju na aukcijama izgubljenog prtljaga, ali istovremeno prikazuje kako jedna avantura može doneti neočekivane i vredne nagrade. Darikova sreća definitivno je podstrek za sve ljubitelje avantura i ohrabruje ih da učine ovako nešto i sami.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading