IAKO JE UČITELJ ZNAO DA UMIRE TRAŽIO JE DA MU DONOSU LAPTOP: Zbog onoga što se potom desilo SVI PLAČU, a ova slika je obišla svet (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sutradan je preminuo.

IAKO JE UČITELJ ZNAO DA UMIRE TRAŽIO JE DA MU DONOSU LAPTOP: Zbog onoga što se potom desilo SVI PLAČU, a ova slika je obišla svet (FOTO)

Foto: Facebook/Sandra Venegas

Nastavnici igraju veoma važnu ulogu u životu učenika. Oni ih podučavaju, inspirišu, neguju i odgajaju da budu najbolja verzija sebe. Neki nastavnici daju sve od sebe da bi njihovi učenici učinili da se osećaju cenjenima i voljenima. Kao inspirativan primer njegove posvećenosti i ljubavi prema svojim učenicima, nastavnik se pobrinuo da svi radovi njegovih učenika budu ocenjeni satima pre njegove smrti.

Sliku učitelja koji radi na laptopu iz bolničkog kreveta podelila je njegova ćerka Sandra Venegas 2020. Dirljiv trenutak ponovo je postao viralan na društvenim mrežama. Učiteljica se potrudila da mu donese laptop i punjač iako je imao zdravstvenih problema i znao je da ide u hitnu pomoć. Završio je ocenjivanje svakog učenika i tragično preminuo sledećeg dana.

 

 

Ovo je nedavno podelila jedna Instagram stranica "Ne tako uobičajene činjenice". Dok su delili priču, napisali su:

- Sandra Venegas je snimila ovu dirljivu sliku svog oca pre njegovih poslednjih trenutaka u bolnici. Uprkos tome što je znao da ide u hitnu pomoć, pobrinuo se da spakuje svoj laptop i punjač kako bi ispunio svoje obaveze kao predanog učitelja. Tragično je preminuo sutradan. U postu koji je podeljen od srca, Sandra priznaje ogroman trud koji nastavnici ulažu, a koji često ostane nepoznat. Čak i usred pandemije i ličnih zdravstvenih problema, nastavnici ostaju posvećeni ispunjavanju svojih obaveza.

Od kada je podeljena, objava je prikupila 71.000 lajkova.

- Ovo mi se slama srce. Jadnik, neka mu duša počiva u miru.

- Čoveče... neki od ovih nastavnika zaista više nisu dovoljno plaćeni niti ih zaslužujemo.

- Nastavnici zaslužuju naše poštovanje i divljenje. Svi smo imali tog jednog učitelja koji nikada nije odustao od nas. Molim se da ovaj čovek pronađe mir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading