MISLILA JE DA ULAZI U MENOPAUZU, A ONDA JE SAZNALA DA IMA RAK DOJKE: Glumicu iz "Čuvara plaže" simptomi opako prevarili, obratite pažnju na OVO

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada je Nikol saznala za dijagnozu rekla je da joj je to najgori dan u životu.

MISLILA JE DA ULAZI U MENOPAUZU, A ONDA JE SAZNALA DA IMA RAK DOJKE: Glumicu iz "Čuvara plaže" simptomi opako prevarili, obratite pažnju na OVO

Foto: Profimedia

Glumica Nikol Egert, poznata po ulozi Samer iz serije "Čuvari plaže", nedavno je saopštila javnosti da joj je dijagnostikovan rak dojke u decembru 2023. godine. U intervjuu za časopis "People", Egert je podelila svoje iskustvo sa simptomima i otkrićem bolesti.

Simptomi koje je pogrešno protumačila

Egert je istakla da je prvobitno pripisala simptome koje je doživljavala menopauzi, budući da je dobila 11 kilograma u periodu od tri meseca. Međutim, kada je osetila jak bol u levoj dojci i primetila kvržicu, shvatila je da se radi o nečemu ozbiljnijem.

Nakon što je odlučila da potraži medicinsku pomoć, Egert se suočila sa poteškoćama pri zakazivanju pregleda kod specijaliste, što je rezultiralo mesec dana čekanja. Nakon mamografskog pregleda i tri biopsije, dijagnostikovan joj je rak dojke, što je opisala kao najgori dan u svom životu.

Foto: www.profimedia.rs

Glumica Nikol Egert, poznata po ulozi Samer iz serije "Čuvari plaže"

Porodična briga i podrška prijatelja


Kao majka dvoje dece, Egert je izrazila strah od potencijalnog gubitka i istakla važnost podrške za svoju 12-godišnju ćerku, za koju je jedini staratelj. Njena prijateljica je pokrenula "GoFundMe" stranicu kako bi prikupila sredstva za lečenje, ističući finansijski teret sa kojim se glumica suočava.

Napredak u lečenju i podrška zajednice

Egert je izjavila da je odlučna u nameri da pobedi bolest i da će se suočiti sa operacijom, hemoterapijom i zračenjem. Uz podršku prijatelja i zajednice, nada se da će uspeti da prevaziđe izazove koji je očekuju u borbi protiv raka dojke.

Nikol Egert je otvorila svoje srce i podelila svoju borbu sa javnošću, ističući važnost redovnih medicinskih pregleda i podrške u teškim trenucima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading